Hlavní obsah

Jak si užít milování ve stanu

Novinky, lin

Ačkoliv jsou již hranice otevřené, mnoho Čechů se rozhodlo pro tuzemskou dovolenou. Ani ta ale nemusí být nudná. Stačí kempování v přírodě ozvláštnit milostnými hrátkami. Na co si dát pozor, aby vše vyšlo podle plánu?

Foto: Profimedia.cz

Romantika ve stanu

Článek

„Sex ve stanu v kempu může být pro páry skvělým ozvláštněním, protože se jedná o změnu scenérie a vyjetí ze stereotypu. Šumění stromů a zvuky divoké zvěře jsou přece jen více vzrušující než klasika v podobě postele,” říká doktorka Jennifer Bermanová. Na co si dát při milostných hrátkách v přírodě pozor?

1. Pozor na výběr místa

Při milování v přírodě hraje hlavní roli dobře zvolené místo. Jen si představte, že se oddáváte milostných hrátkám, a přitom zjistíte, že jste si rozprostřeli stan na mraveništi nebo poblíž vosího hnízda.

Ideální není ani kemp, kde lidé stanují blízko sebe nebo jsou v blízkosti stanů dětská hřiště. Váš komfort i komfort ostatních je na prvním místě.

Jak nový partner ovlivňuje vaše intimní zdraví

Vztahy a sex

2. Vydejte se na túru

Pokud se vám nepovedlo vypátrat místo, kde byste byli sami, neztrácejte naději. Zkuste se vydat na menší túru a poohlédnout se po místě tam. Sex v přírodě může být stejně vzrušující jako ve stanu. Důležité jen je, abyste byli vybavení vlhčenými i suchými ubrousky, které vám pomohou v následné hygieně. A věřte, že i voda poblíž se bude hodit.

3. Přibalte si polštář

Vystouplé kořeny, ale také nerovnoměrný povrch mohou pořádně potrápit. Nepodceňujte proto stanovou výbavu a vybavte se nafukovacími karimatkami, spacáky, dekou, ale také pár polštářky, které vám navíc mohou pomoci zvládnout jinak obtížné pozice.

4. Nezapomeňte na ochranu

Pokud se neplánujete stát v blízké době rodiči, nezapomeňte také na ochranu. Ideálním způsobem jsou například kondomy, které jsou skladné a hygienické zároveň. Po akci je jednoduše zabalte do papíru a vyhoďte a nemusíte se starat o zbytečný nepořádek.

5. Nepodceňujte náladu

Před výletem do přírody se ujistěte, že i vaše drahá polovička sdílí stejné nadšení pro kempování. Pokud tomu totiž tak není, je pravděpodobné, že nebude dobře naladěna ani na případné hrátky.

Důležité je netlačit na pilu. Užijte si hezký den podle vašich zálib a nalaďte se na společnou intimitu. Jen tak bude stát sex opravdu za to.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak se stát odbornicí na sex po telefonu

Prochází váš sexuální život stagnací, nebo vás s partnerem čeká delší odloučení? Osvojte si pravidla milování po telefonu. Prozkoumejte své fantazie i touhy...

Výběr článků

Načítám