LaLiga - souhrn 34. kola

03.07.2020, 23:55, aktualizováno 07.07.2020, 00:01
Komentáře a souhrny
Real Madrid zvítězil na půdě Bilbaa a drží čtyřbodový náskok před Barcelonou, která vyhrála ve Villarrealu. Atlético Madrid naplnilo úlohu favorita proti Mallorce a pojistilo si průběžnou třetí příčku, na čtvrté pozici má luxusní náskok Sevilla. Mizerně je na tom Espanyol, po porážce s Leganésem je nejspíš jeho osud v lize definitivně zpečetěn...

Sevilla FC - SD Eibar 1:0

06.07.2020 22:00

Góly: 56. Lucas Ocampos

Nejtěsnější výhru s cenou zlata si připsala Sevilla. Andalusané udolali Eibar 1:0 díky brance Lucase Ocampose, ale především v závěru se museli o výsledek strachovat. Zisk tří bodů udržel Sevillu i nadále na čtvrtém místě.

Nebyl to z pohledu Andalusanů jednoduchý zápas. Eibar bojuje o záchranu a potřeboval na stadionu Rámona Sáncheze Pizjuána uspět. Začátek zápasu byl opatrný z obou stran a spíše než fotbalovou kreativitu jsme viděli bojovnost a urputnost. To se změnilo s koncem první půle, kdy si Sevilla vytvořila hned tři čisté gólovky. Nejprve po centru Banegy dobře hlavičkoval Fernando a Marko Dmitrović vytáhl balón na rohový kop. Po něm měl následně Eibar velké štěstí, protože si Esteban Burgos málem vstřelil vlastní gól. Podstatnou roli přitom sehrála tyčka a ve hře ještě byla případná hra rukou, která se však nepískala. Do třetice pak v nastavení Lucas Ocampos těsně netrefil branku.

Eibar v prvním poločase šanci neměl, ale na začátku druhého dějství byl blízko tomu, aby se ujal vedení. Cristóforův centr prodloužil Diop a Burgosovi scházel opravdu kousek, aby dostal balón do sítě. Hosty to muselo mrzet dvonásob, protože o tři minuty později pro změnu centroval Navas a Lucas Ocampos akrobaticky otevřel skóre utkání.

Sevilla pak střežila těsný náskok jako oko v hlavě, čtvrthodiny před koncem ale pustila do tutovky Kikeho Garcíu, který pálil jen těsně vedle tyčky. Domácí mohli definitivně pojistit výsledek tři minuty před koncem, jenomže technickou ránu Susa vyrazil Dmitrović. Závěr zápasu přinesl obrovské drama, Eibar se natlačil dopředu a byl velmi nebezpečný.

V závěru se zranil Tomáš Vaclík a jelikož domácí už provedli pět střídání, musel do branky Ocampos. Ten se následně stal hrdinou, po standardní situaci zlikvidoval zakončení gólmana soupeře Dmitroviće.

Více informací k zápasu

Levante UD - Real Sociedad 1:1

06.07.2020 19:30

Góly: 16. José Luis Morales - 12. Alexander Isak

Remíza 1:1 je pro Real Sociedad další ztrátou a zdá se, že čtvrté místo je definitivně pasé. Baskové budou ve zbývajících kolech ještě usilovat o Evropskou ligu a pochopitelně jejich vrcholem bude finále Copa del Rey proti Athleticu. Nad Levante hosté od 13. minuty vedli, ale domácí za tři minuty odpověděli a skóre už se nezměnilo.

Levante už prakticky nemá o co hrát, v poklidu si hoví ve středu tabulky, na míle vzdálené záchranářským pracím a rovněž vzdálené evropským pohárům. Pokud měl někdo větší motivaci, určitě to byli Baskové, kteří ještě mohli promluvit do bojů o Ligu mistrů.

Na stadionu se nemuselo na góly čekat dlouho. Už ve 13. minutě převzal dlouhý pas Oyarzabal a následným centrem vyzval ke skórování neomylného Alexandra Isaka. Radost hostí však měla jepičí život, za další tři minuty dostal Morales přihrávku od Rochiny a svůj úprk na brankáře zvládl skvěle. Bohužel tím se výčet branek v utkání vyčerpal. Oba celky ještě měly dobré příležitosti, žádná ale neskončila rozhodujícím gólem. Například Portu ještě v prvním poločase trestuhodně přestřelil branku a po změně stran zase zblízka neuspěl Mayoral. Druhý poločas byl na šance celkově chudší.

Až závěrečná desetiminutovka stála za to. Melerovu střelu po individuální akce Moyá skvěle zlikvidoval a o chvíli později Campaňa hlavičkoval těsně mimo. Nerozhodlo ani šest minut nastavení, takže si oba celky připsaly po jednom bodu.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - FC Barcelona 1:4

05.07.2020 22:00

Góly: 14. Gerard Moreno - 3. Pau Torres (vl.), 20. Luis Suárez, 45. Antoine Griezmann, 86. Anssumane Fati

Barcelona nenechala nikoho na pochybách a ve Villarrealu si v těžkém souboji se Žlutou ponorkou poradila s grácií. Katalánci se prosadili čtyřikrát a i když se mezi střelce nezapsal Lionel Messi, bylo ho opět plné hřiště. Barca ztrácí na Real Madrid nadále čtyři body, Villarreal na Sevillu tři, ale ta má pondělní utkání k dobru.

Byl to hlavní tahák kola. Villarreal dotírá na Ligu mistrů, Barcelona zase nevzdává boj o titul a aby snížila manko na Real Madrid, potřebovala zvítězit.

A hosté vstoupili do zápasu nejlépe jak mohli. Po spolupráci Sergiho Roberta s Jordim Albou si stoper Pau Torres vstřelil vlastní gól, takže Barcelona na Villarrealu vedla už od čtvrté minuty. Z vedení se však neradovala dlouho, po střele Cazorly musel ter Stegen vyrážet a Gerard Moreno z dorážky vyrovnal na 1:1. V prvním poločase to byl z obou stran hodně aktivní fotbal. Barcelona si mohla vzít vedení zpátky, ale Suárez si na Asenja nepřišel.

Ve 20. minutě rozjeli hosté další akci a ta už skončila gólem. Lionel Messi předvedl skvělou individuální akci, kterou vyšperkoval přihrávkou na volného Suáreze a ten vrátil vedení na stranu Barcy. Všechno z pohledu hostí potvrdil i VAR. Ve 37. a ve 38. minutě měl Villarreal dvě slibné šance, které měly skončit gólem, avšak místo vyrovnání se Barca dočkala třetího gólu. Už v nastavení první půle po hezkém přiťuknutí Messiho vystřihl Griezmann lob á la Poborský a zvýšil na rozdíl dvou branek.

Villarreal měl ještě celý druhý poločas na to, aby s výsledkem něco udělal, ale měl to složité. Barcelona se dostala do laufu a bezpečně kontrolovala hru. Navíc měla i několik příležitostí ještě navýšit vedení, ale čtvrthodinu před koncem nebyl kvůli Vidalově ofsajdu uznán Messiho gól a o několik minut později zase Asenjo vychytal v tutovce Braithwaita. Až tři minuty před koncem zvýšil na 4:1 mladíček Fati, po přesné střele skrze obránce Gaspara.

V nastaveném čase orazítkoval břevno Messi a další hrozivou tutovku spálil Braithwaite. Barcelonu zahozené šance nemusely mrzet,neboť i tak si připsala přesvědčivé vítězství.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Getafe CF 0:0

05.07.2020 19:30

Góly: -

Duel Osasuny s Getafe branku nenabídl a konečný výsledek je zejména ztrátou pro hostující celek, který mohl vyvinout větší tlak na čtvrtou Sevillu. V zápase bylo minimum šancí - převažovala bojovnost a taktika.

Hned na úvod je nutné říci, že nešlo o vůbec pohledné utkání. Nejenom, že šancí bylo minimum, ale celkově zajímavých momentů bylo poskrovnu.

Osasuna musel už po devíti minutách sáhnout ke střídání, když se zranil Marc Cardona, jeho místo zaujal José Arnaiz. To byl také nejzajímavější okamžik prvního poločasu, v jehož začátku možná měli větší převahu domácí, ale postupně se více dostávali do hry hosté. Každopádně branka nepadla a nezměnil to ani druhý poločas.

Až v 64. minutě se naskytla první větší příležitost pro Osasunu, ale zakončení Kikeho Barjy skvěle zlikvidoval brankář Soría. Další práci už neměl, utkání pomalu ale jistě směřovalo k nerozhodnému konci a ani v závěru už ani jedna strana nechtěla riskovat případný inkasovaný gól. Osasuna tak hrála v nezáživném utkání s Getafe 0:0.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - CD Leganés 0:1

05.07.2020 17:00

Góly: 53. Jonathan Silva

Espanyol doma prohrál klíčovou bitvu s Leganésem, který sice zakončuje tragicky, ale i to mu dnes stačilo. Jako jediný hráč se v Katalánsku prosadil právě hostující Jonathan Silva a Espanyol navíc dohrával v oslabení.

Espanyol měl před sebou klíčovou, dost možná rozhodující bitvu o záchranu. Svedl ji na domácí půdě s Leganésem, který byl jeho nejbližším tabulkovým soupeřem. Rovněž Leganés potřeboval tři body a kdyby se mu to dneska povedlo, jeho sebevědomí by rázem poskočilo o několik pater. První minuty nenechaly nikoho na pochybách, že spolu hraje poslední a předposlední celek, kterým shodně dělají problémy ofenzivní výpady. Opravdu nebylo moc na co se dívat.

Espanyol se sice více mazlil s míčem a měl několik připravených ofenzivních tahů, ale používal je s rychlostí bádajícího šachisty. Ani Raúl de Tomás, spolehlivý a dravý kanonýr, se dnes dopředu zase tak moc nehnal, respektive byl velmi dobře bráněn a to ho ochromovalo. Leganés zaútočil takovým zvláštním centrem, který vypadal nejprve jako přímé ohrožení. Každopádně si na něj nabíhal Guerrero a jeho natažená noha jen těsně minula svůj cíl - balon skončil v náručí brankáře Diega Lópeze.

Rubén Pérez to myslel velice dobře pasem do běhu na Kévina Rodríguese, ten byl navíc před obráncem. K dokonalosti chyběl lepší první dotek, takže celá situace opět skončila v rukou brankáře Lópeze. První půle opravdu nenabídla nic příjemného nebo vzrušujícího, jak byste asi na bitvu o všechno čekali.

Krátce po změně stran se Espanyol přeci jen dočkal, třebaže jen na pár vteřin. Brankáře Cuéllara překonal Embarba, který pálil z druhé vlny velmi dobře. Problém tkvěl v ofsajdu, v němž se Embarba nacházel a pro který tudíž branka nemohla být uznána. A tehdy ro s Espanyolem začalo jít z kopce. V 53. minutě totiž Rubén Pérez oslovil krásnou nahrávkou nabíhajícího Jonathana Silvu, který tvrdou ranou propálil brankáře Lópeze a Leganés slavil.

Po hodině hry se Leganés pokoušel vymodlit si penaltu po pádu Siovase, jenže sudí správně nepískal. Dvacet minut před koncem utkání dostal krásný pas do vápna a povedlo se mu i překonat brankáře, jenže celou akci zastavil správně odmávaný ofsajd. A aby těch špatných zpráv nebylo málo, tíhu okamžiku neunesl Jonathan Calleri, který dostal krátce po sobě dvě žluté karty a byl sudím vyloučen!

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Real Madrid 0:1

05.07.2020 14:00

Góly: 73. Sergio Ramos (pen.)

Real Madrid veze z Baskicka tři body a nepolevuje v tempu. Dnes to nebyl zrovna festival ofenzivního umění, ke třem bodům mu stačila jediná trefa. Brankáře Unaie Simóna překonal jediný hráč, penaltový specialista Sergio Ramos.

Real měl další možnost, jak odskočit Barceloně, a hodlal ji využít. Čekal ho ale velmi nepříjemný soupeř, baskické Bilbao. Real věděl, že musí zapnout na sto procent, aby získal všechny tři body. Od prvních minut dostali šanci hráči jako Rodrygo, Marcelo, Valverde nebo Asensio s Modrićem. V barvách domácího klubu se Realu snažili znepříjemňovat život Capa, Muniain, Raúl García nebo Williams.

Realu se povedl nástup do utkání podle představ a minimálně z hlediska aktivity mu Bilbao v počátku utkání nesahalo ani po kotníky. Karim Benzema se pustil do útoku a byl faulován kousek u vápna, takže Real dostal šanci rozehrávat standardní situaci. Ránu Asensia z přímého kopu Simón vyrazil a Benzema mohl po Carvajalově přihrávce dorážet hlavou, jenomže byl v záklonu, takže Unai Simón znovu dokázal zasáhnout.

Ani Bilbao ale nehodlalo dát svou kůži lacino. V 16. minutě měl brankář Thibaut Courtois plné ruce práce, když se k hlavičce ve vápně Bílého baletu dostal Raúl García. Jeho zakončení z bezprostřední vzdálenosti ale Courtois zvládl vyrazit mimo. V šestnáctce Realu Madrid si našel prostor na střelu Iñaki Williams, ale branku trefit nedokázal. To už měli Baskové za sebou jedno střídání, když musel ze hry zraněný obránce Yeray, jehož nahradil Núñez.

Horko bylo i před brankářem Courtoisem, když se do šance pomalu dostával Williams. Už to vypadalo, že dokáže přehodit brankáře, jenže nakonec bylo veškeré vzrušení zbytečné - mladému střelci Bilbaa byl totiž pískán ofsajd. Ke konci první půle se k sólu odhodlal Marco Asensio, kterému se dokonce povedlo nacentrovat na volného Karima Benzemu. Jeho hlavička ale postrádala jak údernost, tak přesnost.

Real věděl, že bude muset pořádně přidat, pokud chce tři body. Obranu Bilbaa, dnes velmi pozornou a trpělivou, překonával jen těžko. A když už se nějaký centr přeci jen dostal přes obranný val, zasáhl spolehlivý brankář Unai Simón. Rodrygo se krásně uvolnil na pravém křídle a narazil si míč s Valverdem. Pak mu adresoval míč zpátky, ale zpětná nahrávka byla až příliš dlouhá, takže ji Simón sebral do rukavic.

Real obléhal vápno Bilbaa a byl v tom velice úspěšný, ale chvíli mu trvalo, než toho dokázal využít. V 70. minutě se na něj usmálo štěstí, když sudí po poradě s videem posoudil střet Marcela s Danim Garcíou jako penaltu! K ní se postavil střelec posledních dní, kterému se o penaltách snad musí už i zdát. Sergio Ramos se každopádně projevil jako správný kapitán a nabídnutou šanci využil bezezbytku - 1:0.

Více informací k zápasu

Granada CF - Valencia CF 2:2

04.07.2020 22:00

Góly: 61. Carlos Fernández (pen.), 86. Fede Vico - 63. Manuel Vallejo, 68. Gonçalo Guedes

Valencia opět neboduje naplno a Liga mistrů se zdá být na míle daleko. Netopýři sice dokázali otočit nepříznivě se vyvíjející výsledek ve svůj prospěch, jenže čtyři minuty před koncem se prosadil Fede Vico a srovnal na konečných 2:2.

Jak se zdálo, že utkání mezi Granadou a Valencií nebude moc zajímavé, protože první poločas opravdu za moc nestál, tak po změně stran se s góly roztrhl pytel. Po hodině hry se prosadil úspěšný penaltový střelec Carlos Fernández, jenže o pouhé dvě minuty později srovnal Manuel Vallejo. Za dalších pět minut později rozjásal hostující fanoušky u obrazovek a v barech Guedes, ovšem tohle vedení Valencia neudržela. I proto je po dalším zaváhání až na desátém místě.

Na první větší šanci jsme čekali necelé tři minuty. To totiž Roberto Soldado skvěle narazil míč Darwinovi Machísovi, který střílel zleva vedle vzdálenější tyče Cillessenovy svatyně. Granada začala aktivněji a o pár minut později po Machísově centru zakončoval Carlos Neva. Mířil doprostřed brány, tak to pro zkušeného brankáře Cillessena nebylo zas tak těžké. Valencia ale v útoku nulová. Po třiceti minutách se k ráně po rohovém kopu dostal Carlos Fernández, který pálil do obránce Mangaly. Dle názoru domácích ruka, sudí to ale viděl jinak.

Výborný centr Carlose Nevy si našel Carlos Fernández, který se snažil zavěsit k levé tyči, ovšem hostující brankář předvedl skvělý reflexivní zákrok a pravou rukou balón vytěsnil mimo svou bránu! Cillessen byl v první půli jasně nejlepším hráčem Valencie a do akce ho povolal ještě před koncem první půle Roberto Soldado. Tvrdou ranou k tyči ho protáhl Soldado.

Domácí Granada do toho šlapala od začátku druhé půle pořádně a po pouhých čtyřech minutách málem využila obrovského zmatku před Cillessenem. Ten nešel dost důrazně do vzduchu, načež sledoval, jak po ráně zazvonila jeho tyč. V 59. minutě si na Fernándezovu nahrávku naběhl Darwin Machís a skončil na trávníku ve vápně. To sice na penaltu ještě nebylo, ale dobíhajícího Fernándeze podrazil Coquelin. Právě faulovaný útočník se postavil k penaltě a nemýlil se.

Jenže vedení domácích netrvalo dlouho. Přesně dvě minuty. Denis Čeryšev prostrčil balon na Manuela Valleja, který už ve vápně nic nevymýšlel a napálil balon do sítě - 1:1.

To byl signál, jaký Valencia potřebovala. Začala držet míč víc a hrát rychleji. To se jí vyplatilo, protože v 68. minutě Granada míč po rohu odvrátila jen ke Gabrielovi, který ho vrátil Guedesovi. Mladý Portugalec z dvaceti metrů poslal míč parádně k tyči!

I domácí mohli bleskurychle srovnat, protože v 74. minutě pálil po nahrávce Fernándeze Roberto Soldado, jenže někdejší hráč Valencie mířil jen do Cillessena. Soldado se mohl stát hrdinou v 84. minutě, když ho na vápně našel Puertas, jenže přestřelil! Granadě to po zásluze vyšlo až o dvě minuty později. Po faulu na Puertase zahrával Fede Vico standardku a našel perfektní skulinku ve zdi - 2:2.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Deportivo Alavés 1:0

04.07.2020 19:30

Góly: 88. Joaquín Fernández

Až gólem z 88. minuty rozhodli domácí fotbalisté o svém vítězství nad Deportivem Alavés. Nešlo o nijak atraktivní utkání, vyložené šance chyběly a nakonec se zaslouženě raduje Valladolid, který na rozdíl od soupeře alespoň třikrát vypálil na branku.

Utkání bylo z obou stran hodně opatrné. Valladolid byl sice častěji na balónu, ale proti houževnatě bránícímu soupeři si velké šance nevytvářel. Už po půlhodině hry museli hosté poprvé střídat a zraněného Rubéna Duarteho nahradil Adrián Marín. Poločas skončil bez branek a nebylo se čemu divit. První skutečně velká šance se naskytla až v 56. minutě, kdy technickou střelou orazítkoval brankovou konstrukci Rubén Alcaraz.

O několik minut později zase selhal v tutovce Enes Ünal, jehož hlavičku brankář Alavésu fantasticky vyrazil. Zatímco Valladolid registroval alespoň nějaké střely na branku, Deportivo vyšlo v této statistice naprázdno.

Užuž to vypadalo, že žádná branka nepadne, ale nakonec došlo dvě minuty před koncem k rozuzlení. Po standardní situaci z pravé strany balón v pokutovém území propadl a následně Joaquín Fernández z první překonal brankáře Roberta. Valladolid tak na poslední chvíli strhl vedení na svojí stranu a to už nepustil.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Real Betis 1:1

04.07.2020 17:00

Góly: 22. Nolito - 79. Zouhair Feddal

Celta Vigo má z utkání s Betisem alespoň bod. Domácí velmi dobře začali, když se po dvaceti minutách prosadil útočník Nolito, jenže to nebylo vše. Ve druhém poločase začal tlačit Betis, který se deset minut před koncem dočkal zaslouženého srovnání.

První půle vyznívala mnohem lépe pro domácí Celtu. Ta se hnala na bránu Joela Roblese prakticky od prvních minut a v té šesté navíc Rafinha po střetu s Mandim upadl ve vápně. Sudí Pablo González Fuertes sice byl chvíli na pochybách, ale nakonec se rozhodl pokutový kop nenařídit. O chvíli později se míč po Nolitově rohu dostal na hranici šestnáctky, odkud pálil Lucas Olaza. Jeho rána ale vůbec nebyla přesná. Co to je přesnost, to všem na stadionu o pár chvil později ukázal Nolito.

Velezkušený hráč se ve 22. minutě postavil k zahrávání standardní situace. K překvapení všech se rozhodl pro přímou střelu, ač byl ve velkém úhlu. Jenže brankář Robles si nepostavil zeď úplně ideálně a míč zahlédl až příliš pozdě. Nolito se krásně trefil k tyči a překvapený Robles nestihl reagovat - 1:0 pro domácí Celtu.

První poločas zakončili hosté nepřesně, když Guido Rodríguez nahrával do vyložené šance Lorenovi. Ten si všiml ještě lépe postaveného Juanmiho, který by sice mohl pálit prakticky sám před brankářem Blancem, jenže domácí obrana jeho pokus zablokovala.

První poločas se každopádně povedl mnohem lépe Celtě. Po změně stran už to tak slavné nebylo. První větší šanci druhé půle spálil Juanmi po další dobré nahrávce na malé vápno, kde tentokrát pálil mimo. V 59. minutě volali hosté po penaltě poté, co ve vápně upadl obránce Emerson. Nejprve se celá situace zdála jasná, faul. Jenže sudí ani po konzultaci s videem svůj výrok nezměnil.

A to ani v 68. minutě. Nejprve sice po faulu Rafinhy na Guardada sudí ukázal na penaltový puntík, ale posléze po nápovědě od VARu své rozhodnutí změnil! Přesto se už hodně nasupený Betis dočkal. V 79. minutě se míč od Sergia Canalese dostal k volnému Zouhairovi Feddalovi, který si míč jedním dotykem zpracoval a druhým jej poslal do sítě - 1:1.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - RCD Mallorca 3:0

03.07.2020 22:00

Góly: 29. Álvaro Morata (pen.), 45+4. Álvaro Morata, 79. Koke

Mallorca sice držela míč častěji, ale na Atlético to nestačilo. Produktivní a jasně lepší domácí tým zvítězil jednoznačně 3:0 a to především díky dvěma zásahům Álvara Moraty. V závěru přidal jednu trefu taky záložník Koke a Atlético zůstává třetí.

O tom, kdo bude v tomhle utkání favoritem, snad ani nemohlo být pochyb. Přesto trenér Simeone poslal na hřiště to nejlepší, co měl. Výjimkou byl snad jen mladý devatenáctiletý obránce Manu Sánchez, který si připsal třetí odehraný zápas v lize. Jinak se ale brankář Manolo Reina mohl "těšit" na plnou palbu. Atlético mu v tomto směru vyhovělo maximálně.

Už ve čtvrté minutě měli domácí k dispozici standardní situaci. Yannick Carrasco odcentroval na malé vápno, kam spěchal Savić, ale domácímu stoperovi scházel k zakončení krok. Volný přímý kop zahrávali o pár minut později i hosté, jenže Trajkovski neměl tolik štěstí. Našel Babu Mohammeda, který však padal a v pádu se přesně zakončuje dost těžko. Ve 25. minutě už to Atléticu málem vyšlo. Félix si na levé straně vyměnil přihrávku s Carrascem, dostal se do pokutového území a krásnou ranou těsně minul tyč!

Mnohem větší šance se před Atléticem otevřela o minutu později, kdy se Álvaro Morata dostal do vápna a byl v něm stažen k zemi. To sudí okamžitě bez potíží posoudil jako pokutový kop ve prospěch Atlética. K němu se postavil sám faulovaný, jenže penaltu nekopl vůbec dobře a brankář Reina si poradil. S čím však nepočítal, to byl výrok sudího, podle kterého Reina nestál na čáře, takže se penalta opakovala. Nervy z ocele ukázal Morata znovu a tentokrát už poslal míč přesně pod břevno - 1:0.

Jen o dvě minuty později málem Atlético navýšilo vedení. Portugalský teenager João Félix se zjevil zcela osamocený v pokutovém území, jenže levačkou poslal míč vysoko nad. Přece však se Atléticu povedlo vstřelit další branku ještě v rámci první půle. Hrála se čtvrtá minuta nastavení, když se Marcos Llorente perfektně uvolnil po straně vápna a nahrál před bránu. Na zadní tyči se totiž zjevil zcela osamocený Álvaro Morata, který už neměl problém dostat míč do prázdné brány.

Mallorca ani za tohoto stavu nevzdávala utkání a dál měla míč především na svých kopačkách. Jenže ofenzivní produkce vázla. Prosazovalo se Atlético, které po větší části nudy ve druhé půli uzavřelo skóre na konečných 3:0. Povedlo se to Kokemu, jenž si naběhl do druhé vlny a uklidil centrovaný míč po rychlé souhře do sítě. Hodně mu pomohla lehká teč obránce před sebou, protože díky tomu balon změnil dráhu letu a brankář Reina byl naprosto neschopný zasáhnout. Atlético díky tomu zase odskočilo Seville.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid34238362:2177
2.FC Barcelona34227578:3673
3.Atlético Madrid341614446:2562
4.Sevilla FC341612649:3360
5.Villarreal CF341661254:4454
6.Getafe CF341411942:3153
7.Real Sociedad341561351:4351
8.Athletic Bilbao3412121038:2948
9.Granada CF341381342:4047
10.Valencia CF3412111143:5047
11.CA Osasuna3411121140:4745
12.Levante UD341271542:4743
13.Real Valladolid348151128:3739
14.Real Betis349111444:5538
15.Celta Vigo347141333:4335
16.SD Eibar34981734:5135
17.Deportivo Alavés34981732:5135
18.RCD Mallorca34852135:5929
19.CD Leganés346101825:4928
20.Espanyol Barcelona34592027:5424

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (172)

Přidat komentář
herbage

Jak to bylo s tím opakovaným pokutovým kopem Moraty? Já myslel, že v moment kopu stačí, aby se brankář dotýkal 1 nohou brankové čáry, což splněno bylo

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, ale zároveň tam je i pravidlo, že bránicí hráč nesmí vkročit do pokutového území dřív než útočící hráč kopne do míče, což splněno nebylo. Hráč č. 20 Sedlar tam byl cca metr ve vápně v době kopu, což je proti pravidlům.

Reagovat
herbage

díky za odpověď. Už jsem to našel na twitteru také, z té opakovačky co jsem viděl v sestřihu to vidět bohužel nebylo. Mají to dokonce špatně popsáno i v reportu tady na EF.

Reagovat
LAM

Při každé penaltě se dá najít nějaké porušení pravidla,buď hráč není nohou na čáře,hráč vběhne do pokutového území atd.

Je jen na rozhodčím jestli se mu to hodí do krámu a nechá penaltu opakovat.Fotbal totiž nehrajou stroje,kteří by nikdy neporušili žádný nesmyslný pravidlo.

Reagovat
remeslnik

Reagovat
Kokesh

SR4→GB→GOAT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Titul se blíží

Reagovat
loki5

Real dělí kolik penalt od titulu ?

Reagovat
Kokesh

Před tímhle kolem zahrával RM stejně penalt jako třeba Mallorca, Villarreal, Osasuna a Athletic. Ale mluví se samozřejmě jen o Realu...čím to asi tak bude...

Reagovat
loki5

Zase to neber tak vážně. člověk si musí rýpnout. Už jen 3 ze a posledních zápasů Realu rozhodla pentle. Celkově mě se počet penalt poslední dobou zdá už trochu na palici. Kdy stačí jemný dotek a hned je to kontakt tam byl a penalta. Ta v tohle posledním zápasem byla 100%.

Reagovat
Kenneth

Tak jako byla 100% ta s Getafem. Tu proti Sockam bych nepiskl taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ti určitě nekopali 5 penalt za sebou bez kontaktu.

Reagovat
smazaný uživatel

To brečení fanoušků Barcelony, získá-li titul Real, to snad ani nechci vidět a slyšet.

Reagovat
loki5

Ale chceš :-D bude tě to jistě těšit. Slzy protivníka jsou vždy pohlazení po duši.

Reagovat
valloire

Reagovat
Kenneth

Ponorka dneska aspoň bodík a pak to nemůžeme projebat už ani my.

Jinak El Capitano zraje jako víno. Tuhle sezónu nejlepší stoper světa.

Reagovat
Phillipinho

To myslis vazne, ze je nejlepsi stopera sveta? Vzdyt pred koronou delal kazdej zapas nejakou velkou chybu. Ted je to od nej dobry, ale stejne je Varane lepsi. Tenhle hype okolo nej fakt miluju

Reagovat
Kenneth

Varane neni v zadnym pripade lepsi. Ono staci pozorovat tu zmatkujici obranu kdyz Ramos nehraje.

Reagovat
Kenneth

Jinak ja zase miluju hype okolo Van Dijka ktery ma 3 dobry sezony a v Anglii uz ho pomalu srovnavaji s Maldinim. Takovymu Ramosovi muze max. zatim tak zavazovat tkanicky u kopacek.

Reagovat
Kokesh

Tak kvalitou napříč celou kariérou ho Virgil ani nemá jak dohnat, to už je jasný snad všem.

Sergio je jedinečný a na konci kariéry, až tu někteří dají stranou rivalitu, jeho kontroverzní povahu atp., ho snad docení úplně všichni...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Rattlesnake

virgil ho nemá jak dohnat kvalitou napříč celou kariérou?

nehraje sergio na tom stoperu teprve od té doby co ho tam šoupl mourek? nehrál předtím na kraji?

Reagovat
Malresi

Kvalitou naprieč kariérou? Ramos sa nikdy ani len nepriblížil k tak dominantným výkonom aké podáva VVD od príchodu do LFC. Najlepšie zakončujúci stoper na svete ? Nech sa páči, to uzná každý, ale najlepší ? Určite nie.

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, kvalitou napric karierou ho VVD nema sanci dohnat. Ted v soucasnosti muze byt VVD klidne kvalitnejsi ale to co oddeluje dobry obrance od tech generacnich je konzistence. Ramos je pres dekadu stabilni opora Realu Madrid, 450 zapasu (jen 4 hraci pred nim tohle dokazali), nejvic golu z pozice obrance v historii LaLigy, 4 tituly v LaLize, 4 tituly v LM, vyhrany MS, dvakrat vyhrany ME.

Van Dijkovi je na opravdovym vrcholu kolik.. dva roky? Za dva dny mu bude 29. Jednou vyhral LM a jednou ligu. Clovek samozrejme nevidi do budoucnosti ale uz ted si klidne troufnu tvrdit, ze VVD takovou karieru jako Ramos na 99,9% mit nebude. Na VVD se treba za 10 let bude vzpominat jako na velice kvalitniho obrance co par sezon dominoval. Na Ramose se bude vzpominat jako na generacniho obrance s narokem na misto mezi nejlepsima obrancema vsech dob.

Reagovat
Malresi

Ak by sa mal Ramos považovať za jedného z najlepších obrancov všetkých čias, tak to bude pre Maldiniho, Baresiho, Nestu, a ostatných z tejto kategórie pekný výsmech.

VVD nevyhrá toľko trofejí, to je pravda. Tiež je pravda aj to, že sa na TOP hráča vypracoval postupne a neskôr ako Sergio. Napriek tomu za tie 2 roky urobil z nadpriemerného tímu v lige, najlepší tím na svete a už teraz si dovolím povedať, že rovnako ako Ramos v RM, bude VVD legendou LFC. Hlavne, aj keď hrá Ramos na tej TOP úrovni dlhšie - ako píšem vyššie, nikdy nepodával tak dominantné defenzívne výkony ako VVD. U neho mám taký pocit veľa robí to, že vie strieľať dôležité góly, je ikonou a kapitánom Realu, ktorý sa zapísal do dejín kvôli LM.

V zásade sú to žabomyšie vojny, každý má svoj subjektívny názor a pravdepodobne sa nestane, že by sme ja, či ty zmenili vzhľadom na argumentáciu názor.

Reagovat
Kokesh

Omg... doufám, že jsi jen výjimka z LFC a tohle ohýbání reality platí jen u tebe.

Jeden už je asi na konci kariéry a tou legendou už je nyní, za 15 let působení v klubu na top úrovni, v dobrým i ve zlým. Druhý je na top úrovni 2 sezóny a ostatní jsou jen tvoje domněnky a přání...

Reagovat
Malresi

Čo máš na mysli tým ohýbaním reality?

SR je legenda už teraz, na tom sa zhodneme. Dá sa radiť k najlepším CB 21. storočia? Bez pochyby. K najlepším v histórii ? Nie.

Moje domnienky a priania? Aha, ok. Druhé miesto v Ballon d Or za Messim je potom čo? Kedy tam bol pred VVD v prvej trojke nejaký obranca? Sám ti poviem, 14 rokov dozadu Cannavaro. Ja nespochybňujem, že Ramos má lepšiu kariéru, tvrdím len, že peak VVD > peak Ramos all the time.

Reagovat
madridcan

A preto samotny Baresi uz pred rokmi hovoril, ze je Ramos lepsi ako on a ked hral na kraji, tak ho chcel ako nahradu za Maldiniho

Reagovat
Gazdo

Reagovat
PP

Tak fotbalově ho musí docenit všichni, to velký respekt a uznání. Na druhou stranu ho musí nenávidět snad všichni mimo Realistů.. Dobrý, tvrdý, golový a navíc ultra zákeřná svině stoper. Zařadil bych ho do TOP 5 zmrdů tohoto tisíciletí ve fotbale.

Reagovat
Gazdo

mne by ani tak nevadilo keby bol zakerny had keby vedel rany aj prijat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to mrdka

Reagovat
valloire

Reagovat
king23

líbí se mi, že fandové Barcy vždycky budou tvrdit, že Varane je lepší než Ramos jenom proto, že by za boha nemohli uznat, že nenavideny Ramos je prostě extratrida. Varane nikdy nebyl dlouhodobe lepsi nez Ramos a každý, kdo ma trochu soudnosti to vidí.

Reagovat
Phillipinho

Nevim co s tim maji spolecnyho fanousci Barcelony. Kdyby Ramos nedelal celou sezony kiksy tak bych uznal, ze je lepsi nez Varane.

Reagovat
king23

No ono je zvláštní, že fanoušci Realu, kteří mají tuto dvojici nasledovanou řekl bych nejlépe tvůj názor v drtivé většině nesdílí. Proto do toho tahám fanoušky Barcy, protože vy tohle tvrdíte jenom proto, že prostě Ramose nenavidite.

Reagovat
CHONG

Maximálně tak nejlíp zakončující stoper světa...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už taky radši nic nepiš, z tebe vylejzá hovno za hovnem. Si hraješ na strašnýho fandu, přitom v každým tvým příspěvku je nějaká kritika, ať na hru nebo hráče nebo, že teď nebudeš mít radost z titulu. Takový idioty miluju. Jak může fanda napsat, že nebudeš mít radost z titulu, to mi hlava nebere

Reagovat
CHONG

Co ti hlava bere nebo nebere je tvůj problém

Reagovat
smazaný uživatel

To je, to máš pravdu. Spíš mi vadí, že se prezentuješ jako fanoušek Realu, ale v každým tvým příspěvku na něj kidáš něco negativního..

Reagovat
CHONG

I to je tvůj problém

Reagovat
valloire

No počkej...s Kapitánem mě mírně sereš taky. Podle mě ho doceníš až tu nebude a obrana bude hledat lídra a bude v totálním chaosu. On je něco podobnýho jako Hierro.

Reagovat
CHONG

Já jsem ho zbožňoval, co to změnilo, moc dobře víš... Jinak jeho kvality nesnižuju, akorát si prostě nemyslím, že byl tuhle sezónu nejlepší stoper světa...

Reagovat
Malresi

Reagovat
el Principito

ku

Reagovat
Hai

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

V letošní sezoně dělá slušný chyby každý druhý zápas.. Sice mu to střílí ale Van Dijk a další ho strčí do kapsy-

Reagovat
smazaný uživatel

zoufalej pokus

Reagovat
Phillipinho

To jste snad vsichni zapomneli co letos casto vzadu vyvadel? On da par golu a lidi se z nej muzou posrat. Ano je to vybornej tahoun a lidr, kterej momentalne tahne Real za titulem. Ale ryze v hlediska defenzivnich kvalit to nejlepsi stoper samozrejme neni.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kokesh

Z které planety jsi spadl na matičku Zemi? Mně připadá, že se tu bavíme o stoperovi z naší kapr ligy a ne o momentálně kapitánovi nejlepší obrany La Ligy.

U stopera se hodnotí komplexnost, nejen defenzivní kvality co si tu snažíte namluvit. Sergio dělá chyby, tak jako kterýkoliv jiný stoper světa. Jestli více než ostatní, dokažte to nějakými čísly, ne pocity...Real potřebuje Ramose, ne stopera typu Godina.

Reagovat
smazaný uživatel

? Jakej pokus. To je objektivní názor na jeho výkony. Všichni jsou zaslepení góly, ale občas sleduj, co dokáže vzadu vymyslet. Je to hračička, a proto ho mám rád, ale občas to přehání a dělá laciné ztráty. To je fakt.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

To se ti zdá, protože kazdý zápas kope bezkontaktní penalty.

Reagovat
insane

Ramos letos už celkem 12 branek

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej zapas Realu za sebou 1:0, 2x penalta, cim to bude:))))

Reagovat
CHONG

Obě penalty úplně jasné, to, že se v obou zápasech mohla kopat penalta i na druhé straně, už je věc druhá

Reagovat
el Principito

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Imago

Reagovat
PP

Reagovat
drussbarb

No právě... Jestli se měly kopat i proti vám, je to stále ještě první věc

Reagovat
valloire

Florentinem

Reagovat
smazaný uživatel

$$$$$

Reagovat
CHONG

Musím teda bohužel říct, že díky předváděné hře a gólovým "hodům" mě letos ani ten titul moc nebere, dneska jsem to ani nezapínal a šel se radši se ženou a malým projít kolem přehrady

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne reci o predvadene hre, jsem uz nekde slysel od kluci u morich

Jeste parkrat takove reci a muzes se prevliknout do jejich barev

Reagovat
Kenneth

Roky jsme hrali hezky fotbal a titul brala Barcelona.

Reagovat
CHONG

Může být, ale to na tom moc nemění, pokud mě v sezoně baví a herně se mi líbí tolik zápasů, že bych je spočítal na prstech jedné ruky (a to i kdybych měl nehodu na cirkulárce), tak si ten titul prostě neužiju, ale každý to máme jinak.

Reagovat
Kenneth

Jasný já sem zase rád že už se nemusím koukat na tu defenzivní tragédii z minulé sezóny. Zlatý hattrick Barcelony by bolel, takže tenhle titul bude znamenat hodně . Jinak věřím že pokud zůstane Eden příští sezónu zdravý, tak se ta ofenziva rapidně zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože hrala ešte hezčí.

Reagovat
Gazza.8

Kdo po koronapauze předvádí hezký fotbal? Titul je, pokud to klapne, pecka. Jen mě štve, že je to tak nějak celkově bez atmosféry.

Reagovat
Anacron

My ten hezký fotbal nepředvádíme ale už minimálně dva roky. To je ten problém. K čemu ten titul potom je, když to hlavní co tě má celou sezonu bavit je hnus.

Reagovat
Gazza.8

Chápu no, ale jak bylo napsáno výš, tak byly sezóny s top hrou, ale druhej flek. Pořád to beru tak, že jsme v přestavbě. Přestupy a hlavně Hazard nic moc, a tak mi z toho titulova sezóna vychází, jako pozitivní výhled do budoucna.

Reagovat
smazaný uživatel

beee

Reagovat
madridcan

Viem, ze ti to pisem zbytocne, ale zober si to tak, ze ked uz nie kvoli predvedenej hre, tak kvoli ucelovej hre sa to oplati oslavit. Plus za mna som strasne rad, ze bez prehry sme proti vsetkym podstatnym menam ako Sevilla, Valencia, Atletico Madrid, tuto sezonu aj San Sebastian a samozrejme proti Barcelone, ktora nam ani nedala gol a to je vec, ktoru sme za svoje zivoty nezazili alebo mozno este ked sme boli v plienkach. Som rozmyslal, ze 07/08 mohol byt ten rok, ale tam nam to aj tak Henry jebol pred koncom. Takze ja som rad aj za toto, lebo hocijak sme mohli byt dominantni, tak sa ani Ancellotimu, ani Mourinhovu nepodarilo to, co teraz Zidanovi.

Reagovat
CHONG

Rozumím ti, ale já vnímám ZZ ve dvou rovinách. Ta první spočívá v tom, že přišel, převzal vyšťavený tým (jasně přišly posily za 300 mega, ale s výjimkou Mendyho de facto nic nepředvedly) a dokázal je opět (snad) dotáhnout titulu, za to si nezaslouží nic jiného než respekt. Pak je tam ale druhá rovina, kterou jsem už naznačil výše, a která mě děsí tak, že ji ten titul nemůže přebít, a proto z něj mám tak malou radost. A to je jednak odporná (místa až nekoukatelná) hra a hlavně celkové směřování kádru - Hakimi pryč, Reguie, Cebu a Óscara čeká podle mě totéž, Martin se k nám zpátky zdá se mi taky úplně nehrne, a jak u nás dopadne Kubo a Lunin radši ani nedomýšlím, za to pořád čtu o Pogbovi Camavingovi a dalších... Ten tým potřebuje přestavbu a na to je ZZ pro mě ten nejhorší možný člověk, protože se obávám toho, že pod jeho vedením se ze španělského bílého baletu stane francouzský černý balet

Reagovat
blaugrana

Zasrany espanyol snad spadne.

Reagovat
berliner

Zasrana je tvoje FC Barcelona

Reagovat
mesyas

Ten Hazard je zase zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal volno

Reagovat
Kily8

Dnes sa mi veľmi páčili Rodrygo a Asensio. Aký to rozdiel oproti Hazardovi s Iscom. Rodrygo opať ukázal viac, ako Hazard v každom zápase. Aj Benzema hral dobre, tiež Militao v defenzíve dôležité zákroky.

Reagovat
LAM

Zase 1:0 a gól z penalty? Opravdu pojištěno hned po restartu Myslím, že moc fanoušků Realu nebude tuhle trofej nějak moc slavit ať už kvůli tomu jakým způsobem se teď dohrává, tak samotnou formou posledních zápasů. Na stadion stejně nikdo nebude Pro nás jen dobře a aspoň se to snad v létě pročistí a další už konečně normální ročník začneme pořádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla to penalta, jo? Já ho slavit budu, protože jsme Barcelonu přejeli jak hovno válec Real je úplně jinde než tvoje Barcelona. 34 titul se blíží, vy budete mít 28?

Reagovat
Kily

"protože jsme Barcelonu přejeli jak hovno válec"

tohle je zajímavě formulované

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fefo

Ty si frajer, ty fandis timu s najviac titulmi? To muselo byt peklo sa k tomu dopracovat.

Reagovat
misinho7

Wtf..jj nebude sa slavit lebo bola penalta ktora mala byt a lebo je korona :biggrin:: to sa len tak snazis utešiť ze to nie je normalny ročník abo co..ale proste je ZZ ziska ďalšiu trofej a ide sa dalej

Reagovat
Jordi Alba

Myslím, že moc fanoušků Realu nebude tuhle trofej nějak moc slavit ať už kvůli tomu jakým způsobem se teď dohrává, tak samotnou formou posledních zápasů.

Vy tady posouváte tu LL sekci fakt na úplně jinou úroveň, to se nedá tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nech toho, děláš si jen ostudu

Reagovat
Kily8

Real mal tlak, vytváral si šance, z toho vyplinula aj penalta. To akože rozhodca nemá odpískať penaltu, lebo kopali munule? A budúci zápas si súperi majú povedať, že Real kopal 2 penalty, tak teraz ich môžeme kosiť vo vápne? A možno dnes bude zase obligátna penaltička pre škrčka, čo dáva v posledných zápasoch góly len z penalty

Reagovat
LAM

Proti Realu se podobný penalty nepíšou, takže asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, prosim tě Měla Barcelona porazit Real ve vzájemnejch a nemusel bys tady teď vyplakávat nad rozhodčíma, protože to ty slzy ještě umocňuje

Reagovat
CHONG

Ty taky jedeš

Reagovat
LAM

Ale je pravda, že i když máme klasickou kocovinu po dvou chce titulech, i když k tomu máme další hromadu sraček, tak ten titul uděláte zas jen z penalt

Reagovat
CHONG

Může být, ale nic to nemění na tom, že ty penalty byly prostě jasné. Jinak zrovna u mě ses trefil, já to fakt moc slavit nebudu, protože ze hry je mi blivno a celkově se mi nelíbí naše směřování k černému francouzskému baletu, ale myslím, že většina madridistů to oslaví ráda, protože ten titul bude prostě zasloužený, byť jednooký porazí slepé...

Reagovat
valloire

za ten černej balet a to tu neni ještě Pogba

Reagovat
Gazdo

sako tak rozmyslam, tak jediny kto ma napad je Mendy, a s prizmureni oka mozno Varane ale tak toho nejak beriem normalne

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

myslis, ze sa procisti?

Reagovat
valloire

mistři mistři

Reagovat
CHONG

Sledovat Getu po restartu je fakt lahůdka

Reagovat
smazaný uživatel

sleduj Wolves

Reagovat
REPLIKATOR

Když Mordor nemůže, prsten moci pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Real vyhráva, REPLIKATOR nezvláda

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Star Wars to poznam

Reagovat
smazaný uživatel

stojí za to stáhnout? rowlingová je prej fajn

Reagovat
Gazdo

to je uhol pohladu... mne napr strasne vadila Daenerys

Reagovat
smazaný uživatel

ta mi přišla hodně OP (overpowered) když bojovala s Thanosem

Reagovat
roman1978

Jen by mne zajímalo, kdy bylo bílé zlo nějak poškozeno. Ale opravdu poškozeno, třeba tak, že by tim přišli o titul apod. Tak nějak si na žádný zarez nevzpomínám. Nevíte někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

BLM?

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

Ale fakt, já fakt nemůžu na nic přijít.

Reagovat
valloire

no a Barca? hlavně mi tu nepiš něco o Messiho golu proti Atleticu

Reagovat
Fumetsu

No třeba 16/17, kdy mi doteď leží v žaludku ten 2 metrovej gól v síti Betisu a společně s dalšími zářezy nás to nakonec stálo titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jsou ty zářezy hodně podobný. Akorát místo neuznání regulérních gólů Barcelony je neuznávají soupeřům VARu.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak 16/17 se alespoň nějak neguje nejsměšnější penaltou historie.

Reagovat
Kixi Syhimour

A jinak teda i kdybyste brali 3 body proti Betisu, stále byste byli bod za Realem.

Reagovat
valloire

16/17 jsme byli dominantní, nic jako nějakej údajnej zážez by nás o titul nepřipravilo

Reagovat
roman1978

Třeba proti Interu, Milito gól z metroveho offsidu a na základě toho postup a dal vítězství v lize mistrů.

Reagovat
Billy McClane
Reagovat
technecium

Ano, tam nam nebyl uznany regulérní gol, troubo. Ale to jsi asi zapomněl

Reagovat
marke7

Reagovat
Billy McClane

A Inter nebol poskodeny ?

Reagovat
technecium

Ne

Reagovat
valloire

Reagovat
Pharrell

Ale ale v klidu joo.

Ten rok Inter přes vás celkem zaslouženě postoupil a vyhrál LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Když říkáš největšímu autobusu na světě zaslouženě, tak ok.

Reagovat
technecium

Zaslouženě? Dali gól z ofsajdu a nám neuznali regulérní gól? Výsměch... Zas byly notičky z Madridu, protože tam už by nemohli opravovat záchody čirou náhodou zrovna v době konání finále, ve kterém by hrála Barca.

Reagovat
Kixi Syhimour

Taková typická notička byla vyloučení Motty

Reagovat
technecium

Dal mu loktem do ksichtu? Dal

Reagovat
Kixi Syhimour

A tak nemyslíš, že kdyby byl rozhodčí podmázlý, tak by mu dal tak maximálně žlutou?

Reagovat
technecium

A není náhodou za úder do obličeje červená?

Reagovat
Kixi Syhimour

Bych si myslel, že kdyby chtěl rozhodčí poškdit Barcelonu, tak by mu dal maximálně žlutou, nebylo by to logické?

Reagovat
technecium

Není to od tebe trochu hloupé?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak si říkal, že notičky byly podle Realu, tak kdyby byly, tak by se ta situace dala uhrát klidně na žlutou, proč se tak teda nestalo? Hádám, že aby to nebylo očividné.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co by to mělo měnit na kontextu celý situace?

Reagovat
Kixi Syhimour

Že rozhodčí nejel podle notiček z Madridu, protože mohl dát Mottovi žlutou?

Reagovat
Kixi Syhimour

už vidím

Každopádně stejně se zůstává u toho, že mohl dát tu žlutou a pak by to vypadalo reálněji jako diktatura z Madridu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Neřeším notičky z Madridu, Motta byl vyloučen naprosto oprávněně a v kontextu zápasu je úplně vedlejší, jestli za to dostal druhou žlutou či přímo červenou kartu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Chápu, jak to myslíš.

Nicméně o oprávnost zase nejde mě, dle mého by se to dalo nahrát i bez vyloučení, pakliže by rozhodčí chtěl schválně poškodit FCB, jenom by to už muselo být i bez té žluté, což by bylo nápadnější, ale stále ne neuskutečnitelné.

Reagovat
valloire

protože Barcelona Camp Nou vždycky ráda poskytla

Reagovat
Pharrell

1.zápas (3:1) Inter zaslouženě vyhrál prohrávali brzy a tehdy to krásně otočili

Reagovat
valloire

myslíš ten životní zápas Buse v odvetě?

Reagovat
roman1978

A samozřejmě neuznany gól proto atleticu a ztráta titulu .

Reagovat
2miguel1

Mna napada ked dal ajax gol a podla mna uz bola lopta v oute. Kedze to islo cez var nechapal som ze to ajaxu pustili

Reagovat
roman1978

Takže nic? Ale oni říkali...........

Reagovat
Kily8

Takéto konšpiračné hovadiny normálny fanúšik futbalu nerieši. Tíchto fejsbukových nímandov zaujímajú rozhodcovia a konšpirácie. Celý svet sa spykol, tajné organizácie a židojaštery, dávajú obrovské milióny, aby Barcelona prehrávala. Ak by sa neskykli proti nej iste by vyhrala LM a nedostávala by nakladačky. A titul by mala s 10 bodovým náskokom

Reagovat
Pharrell

Reagovat
MiChaEl

Reagovat
2miguel1

11 striel na branu. Tolko sme podla mna nevystrelili dokopy po pauze

Reagovat
smazaný uživatel

Od restartu získal VAR 7 bodů jen díky vymyšleným penaltám bez kontaktu a rušením regulérních gólů soupeřů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
blaugrana

Vcera zahral paradne aj Bus. To bol ten stary dobry Bus s one touch passes a prehladom.

Reagovat
oli9

Ten Real to nejspíš dá ale proč se nepískají penalty i naopak je mi záhadou... Propenaltovat se k titulu je celkem k zblití... něco jiného by bylo kdyby vyhrávali třebas 4:0 a ta penalta byl jen jeden gol

Reagovat
pantondavo

Na to se historie ptat nebude, momenty k zbliti proste k fotbalu patri. Dokud bude rozhodovat lidskej faktor, budou i sporny momenty.

Reagovat
Pharrell

No ale to by ve VAR nemohl rozhodovat lidský faktor. I když to je bohužel chybou. Prostě tento systém ovládají lidi a ti dělají chyby. Takže sporné momenty a kontroverze budou (bohužel) pořád.

Reagovat
Pharrell

VAR je pořád dobrý systém (ten správný) pro rozhodování důležitých momentů ve fotbale. Bohužel dneska to nejde udělat jinak (lépe) aby tento systém neřídili lidé.

Reagovat
Al Capone

Není. VAR je špatná cesta a mělo by se zrušit.

Reagovat
pantondavo

Vsak to jsem presne napsal

Reagovat
celeb

Parádna výhra, konečne sa k zlepšenej hre dostavil aj výsledok. Treba povedať aj to, že smerom dozadu to ponorke moc nešlo, nie sú asi zvyknutí behať dlho bez lopty.

Griezmann konečne zafungoval, takisto Luis už bol viditeľne platnejší. Najlepší Messi, ktorého vôľa vyhrať rastie zo zápasu na zápas. Fatiho gól parádny, Martin mal šance, ale nepremenil. Paradoxne záloha mi prišla slabšia v základe, ale fungujúci útok mal oveľa väčší dopad. Nemôžem si pomôcť, ale Arturo mi príde nejaký slabší. Akoby mal problém udržať svoju ostrosť a koncentráciu po celý zápas. Dostal sa do dvoch výborných šancí, ale neporiesil ich ideálne, navyše dosť stráca lopty a už sa u neho začína objavovať laxnosť v bránení. Napriek tomu, že má ísť po sezóne preč, hrá každý zápas od začiatku po predĺženie. Už aby bol Frenkie fit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele