Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Rozněžnělý přítel Bagárové pro eXtra.cz: Otcovství musí zažít každý frajer, s Monikou se máme super

Rozněžnělý přítel Bagárové pro eXtra.cz: Otcovství musí zažít každý frajer, s Monikou se máme super
Zdroj:
+ Dalších 13 fotografií
exkluzivně
Před víc než měsícem se Makhmudu Muradovi (30) od základu změnil život, když mu jeho krásná přítelkyně Monika Bagárová (25) porodila dceru Rumiu. Sportovec z MMA a dalších soutěží nyní poprvé pro eXtra.cz promluvil o svých pocitech novopečeného táty rozkošné dcerky.

Zážitek

„Otcovství si neskutečně užívám. Každý frajer tohle musí zažít. Je to neuvěřitelný pocit. Když je dítě ještě v břiše, tak to moc nechápeš. Ale když ho máš už doma a pak na rukách, začíná brečet, vnímá tě, jsou to neuvěřitelné zážitky,“ řekl eXtra.cz nadšený Makhmud Muradov.

„Malá ani moc nepláče, když ano, tak ji většinou Monika uklidní. Jinak jako táta zvládám všechno, přebalování i koupání. To Rumia miluje. Hodně papá, v tom je po mně. Maminka je poznat po hlase, když dcera brečí. Po mně je zase hrozně hodná a předal jsem jí i lásku ke spaní. Taky miluju spánek, i když ho moc nemám. Když ho mám, spal bych pořád,“ usmívá se sportovec.

O něm už před porodem Monika říkala, že když ho pozoruje, jak to umí s dětmi, ví najisto, že bude fantastickým tátou.

Vztah

Někteří rodiče se dlouho po porodu nevyspí, podle Makhmuda to ale není jejich případ. „Dcera v noci většinou spí, jen se občas probudí, ale to je u miminka normální,“ říká zamilovaně pohodář v soukromí a „zabiják“ z ringu a klece.

Jeho vztah s půvabnou přítelkyní se logicky poté, co společně dali vzniknout novému životu, ještě víc prohloubil. „Je to tak. S Monikou se máme super,“ dodal k tomu Muradov s milou chlapskou neohrabaností.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy