Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

V červenci se tropů nedočkáme: Předpověď meteorologů hovoří jasně

V červenci se tropů nedočkáme: Předpověď meteorologů hovoří jasně
Zdroj: Profimedia.cz
Počasí
Podle měsíční předpovědi meteorologů se v červenci žádných tropů nedočkáme. Teploty se budou pohybovat kolem 25 °C. Krátkodobě pak mohou dosáhnout 30 °C. Ke konci července se bude ochlazovat a čeká nás více dešťů.

Letošní prázdniny nebudou teplotně stejné jako ty minulé. Léto bude o něco málo chladnější než v předchozích letech. Podle předpovědi meteorologů nemáme v červenci počítat s tropy. Jaká je předpověď počasí na červenec?

V týdnu od 6. do 12. července bude podle meteorologů polojasno. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 23 až 26 °C. Nejnižší noční teploty pak mezi 10 až 12 °C. V tomto týdnu by nemělo moc pršet.

V období mezi 13. až 19. červencem bude většinou polojasno. Můžeme očekávat občasný déšť nebo přeháňky, ojediněle pak bouřky. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 22 až 28 °C. Nejnižší noční pak mezi 17 až 11 °C.

Podobně tomu bude i v týdnu od 20. do 26. července. Nejvyšší denní teploty by se mohly vyšplhat až k 29 °C. Nejnižší noční teploty se pak budou pohybovat mezi 10 až 14 °C.

Během třetí červencové dekády se podle meteorologů mírně ochladí a nižší teploty se udrží až do začátku srpna. V této době by také mělo více pršet.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy