Arsenal podepsal nový víceletý kontrakt s útočníkem Martinellim

04.07.2020, 13:10
Aktuality
Manažer Arsenalu Mikel Arteta skládá tým, který by v nadcházejících letech měl oprášit zacházející slávu londýnského klubu a součástí kádru bude i Gabriel Martinelli. Teprve devatenáctiletý útočník zažil vynikající sezonu a odměnou mu je nový dlouholetý kontrakt...

Martinelli přišel před rokem z domovského celku Ituano a hodně rychle se zabydlel v prvním týmu Kanonýrů. Celkem si na své konto připsal 26 soutěžních startů, v nichž nastřílel deset branek.

"Jsem velmi šťastný, že Gabi s námi podepsal nový kontrakt. Jedná se o velmi talentovaného a mladého hráče, který na nás udělal dojem nejenom svými výkony, ale také přístupem a poctivou prací," nechal se slyšet Arteta.

Martinelli se v tuto chvíli může koncentrovat na příští ligový ročník. Důvodem jsou problémy s kolenem, to si poranil minulý měsíc a následně musel na operaci.

"Moc se těšíme na to, až se dostane znovu do kondice a budeme moci sledovat jeho další vývoj v našem klubu," řekl dále španělský kormidelník.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (63)

Přidat komentář
Ragnar Lothbrok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Aj so Sakom

Reagovat
fff

“Klopp has spoken previously about his admiration for Thiago and we know he's available for transfer so it's not one to completely dismiss out of hand.

“I'm certainly not aware of any negotiations with Bayern at this stage. It's one to keep an eye on.” [@JamesPearceLFC]

Pride mi zvlastne, ze to rovno nevylucil. Pride mi zvlastne, ze by sme po nom isli vzhladom na vek, zranenia, plat, potrebu posilnit ine pozicie. Na druhej strane je to velmi, velmi kvalitny hrac, mozno nie investicia di budúcnosti, no okamzita kvalita, kym sme na vrchole by neuskodila do dalsej sezony. Zaloznika ako on nemame.

Neviem. Co si o tom myslite? Brali by ste ho? Spomina sa 35m eur.

Reagovat
Greny

nevim prijde mě to jak zbytecnej risk... fakt byva casto zranenej a podivej se jak dopadl treba Rosa v PL

Reagovat
Luc-Luc

nee, je uz starej, nachylnej na zraneni, bude chtit hodne na vyplatu a zalohu mame na par let vyresenou slusne, moc ten zajem o nej nechapu, zadarmo ok, ale 35m ? kdyz se nam zdalo moc 50 za Wernera ? nevim, ale verim Kloppovi, ze ma sve duvody

Reagovat
Slavia10

Slušně ? Je vyřešená slušně, ale pak přijde Atlético a nebo Neapol a už dva týmy s všimli že na LFC zabírá Mourinho taktika 11 autobus. Liverpool právě potřebuje Thiaga mnohem více než nějakého Wernera. Ty řekneš o týmu, co má 2 roky nejlepší útok v Evropě, že slabina je útok. On ten útok bude hned mnohem lepší, když se Firmino nebude muset stahovat do středu hřiště a bude se moct věnovat útoku.

Reagovat
Luc-Luc

nerikam, ze by se nehodil nekdo jako Thiago, ale podle me nas tlaci bota jinde...jinak k te zaloze, vyhrali jsme s ni titul, CHL, MS klubu, tak spatne to nebude

Reagovat
avicii

Celé to je divne, zrazu záujem o skúseného zaloznika.. Kvalitný hráč to určite.. Ale vraj sme chceli Aoura z Lyonu a šiel by som po ňom radšej.. Nebude oveľa drahší.. A ďalšia vec je to ze co vymyslime do útoku co je priorita, keď sme sa rozhodli ze Werner je drahý.. Začínam byť zvedavý na nás prestupak lebo keď predáme pár hracov niekto musí prist

Reagovat
smazaný uživatel

Nebral by som konkrétne jeho, ale posilu do zálohy by som bral. A som rád, že začínaš pripúšťať, že potrebujeme posilu do zálohy, resp. typologicky iného hráča, akých máme. Ox a Keita to (zatiaľ) žiaľ skôr nespĺňajú ako spĺňajú. Očividne si to (že potrebujeme iných hráčov do zálohy) myslí aj Klopp, keďže podpísal Keitu.

Bral by som Aourara, ale ten by bol drahý a skôr potrebujeme beka a krídlo, čiže aktuálne prestupové obdobie by som vydržal bez záložníka.

Reagovat
vladis271

Niekto proste musí prísť. Nedávno som počúval Sounessa ako hovoril, že po majstrovských sezónach manažér zvykol kúpiť vždy niekoho nového. Pretože ked sa bavili v šatni o minulej sezóne a aké to bolo skvelé vyhrať ligu tak ten nový sa na nich pozrel a povedal, že chlapci fajn, ale ja ešte nemám medailu. Potom tí hráči bojovali aj zanho a vyhrali ju zas.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhozené peníze vzhledem ke kloppove daru reci

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

to je ako hovadinka..hraci by sa nevedeli namotivovat kvoli sebe ale pride novy typecek a ze by on jediny nebol bez medaile tak budu makat hej

Reagovat
smazaný uživatel

To je uvaha jak ze zvlastni skoly.

Reagovat
negrles

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Samozrejme, ze by som ho bral. Vzhladom na to, ze nechceme utracat velke peniaze, tak Thiago by bol pre nás výhrou v lotérii. V zálohe máme typovo podobného hráča len Keitu.

Reagovat
cristiano.K.

za tuhle cenu ano, ale v podstatě to znamená konec z jednoho hráčů Ox,Keita,Milner,japonec

Reagovat
iamek

A dneska porazit hlavně Wolves

Reagovat
Ranoth

vy ze dnes bez pogbu a bruna ?

Reagovat
iamek

Budou snad hrát. Ole to řekl aspoň na tiskovce. Jinak ta zprava byl fake. Ten deník se už omluvil.

Reagovat
Golasso

Saka, Martinelli ... jestli se nám podaří podepsat ještě Aubu, tak na tom budeme s kontrakty nejlíp za hoooooooodně dlouhou dobu

Reagovat
Sandstorm

Myslíš, že podepsat 31 letého Aubu na 3 roky s platem 250k/w bude velká výhra? Ten třetí rok už nevěřím, že si udrží výkonnost.

Reagovat
Golasso

U Auby tomu naprosto věřím. Pokud vím, tak vedení usiluje o 2 roky + 1 rok opce na prodloužení, ale i ty 3 roky bych mu já osobně dal klidně.

Plat 250k týdně je od Auby naprosto racionální požadavek. Je to naprosto suverénně nejlepší hráč týmu. U nás je to tak blbě nastavené ještě od minulého vedení, že i hráči typu Mchitarjana tu berou 180-200k/w a Ozil streamuje Fortnite za 350k/w. Kdyby nás Auba chtěl podojit, tak si řekne klidně o těch 350k/w nebo víc, které mu třeba takové PSG klidně taky dá (viz kauza Ramsey a snaha Juve). Je to naprosto racionální požadavek od hráče, který chce za rozumných podmínek v klubu zůstat.

U Auby ani nemám strach, že by se z něj stal druhý Ozil. Jeho mentalita a chuť do hry je úplně jinde.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Front hell

Reagovat
Sandstorm

Jo to bude asi pravda. Dobrý pohled na věc.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

preto sme ale mali dat tych 200-250k aj aaronovi

Reagovat
Golasso

Rambo chtěl víc, nebo ne? Mám pocit, že se mluvilo o platu 300k+, resp. o tom, co má Ozil. V Juve má 400k týdně a o jejich zájmu se vědělo dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, že Ramsey bere v Juve 1,6 mil € měsíčně? To snad ne

Reagovat
gocii

Tak sel zadarmo, tak mu mohli napalit takovej plat, ale jsou to hlupaci, ted se ho tezko budou zbavovat.

Reagovat
Golasso

Prý je to číslo dokonce v librách ( https://www.bbc.com/sport/football/47203118 )

Reagovat
Nikikrew

Rambo chcel to co Ozil. Som rád že sa k tomu nepristupilo.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Golasso

taky jsem rád. Na jednu stranu ho chápu, protože Ozil prakticky za nic bere 350k týdně a Rambo byl náš nejlepší záložník toho času, mohl se cítit nedoceněný. Na druhou stranu nás chtěl prostě podojit.

Nakonec to není přínos ani pro jednu stranu. Nám chybí hráč jako on, Juve má hráče s obřím platem, který tam herně nepasuje a Rambo leští lávku.

Reagovat
Nikikrew

Tak ono je to dost zla situacia ked Wenger a Gazidis ponukli Ozilovi taku zmluvu (nikto nemohol predikovat ze to bohuzial absolutne nevyslo). Nic proti Ramseymu ale max by som mu ponukol 250K tyzdnne a to by mal byt este rad. Neviem presne o co tam islo ale ak Ramey odisiel iba kvoli platu, je to od neho docela hnusoba ale boh vie

Reagovat
Golasso

No, vymstilo se nám to víc, než se čekalo, ale ten Oziluv plat je hlavně dílem toho, že Wenger s Gazidisem neřešili kontrakty rázně a včas.

S tím Rambem souhlasím, 250k je absolutní maximum a i to je moc. Podle mě to prostě Ramsey zkusil. Vedení se tehdy dost měnilo, takže podle mě mu v jedné chvíli byli ochotní tu smlouvu dát a jemu mohlo připadat, že ten plat vyjedná. Pak to někdo z vedení dost rázně zarazil, stáhl smlouvu a dohoda šla do háje. Tomuhle by odpovídaly i tehdejší spekulace a výroky zúčastněných stran. Pokud by do toho nevstoupil Juve, tak by se to třeba ještě povedlo dojednat, ale 400k je prostě šílená nabídka.

Reagovat
Acquanni

Navíc Aubu ani úplně nezničí ztráta rychlosti. I když je to jeho velká zbraň, tak má skvělý výběr místa a čich na góly, klidně za ty tři roky může pořád dát 15-20 gólů v lize

Reagovat
Front hell

+ nato že hraje za Arsenal tak se mu vyhýbají zranění

Reagovat
Acquanni

To je taky fakt

Reagovat
Golasso

Přesně. U nás navíc z té rychlosti tolik netěží.

Reagovat
Acquanni

Přesně tak, nejvíce gólů prostě dává díky výběru místa a taky dokáže načasovat skvěle náběh. Škoda, že naše záloha mu nedává tolik kvalitních passů za obranu. Takový útočník z toho dokáže vytěžit hodně už jen z toho načasování a když si člověk přičte tu rychlost..

Reagovat
Golasso

byly časy, kdy jsme měli skvělou zálohu, ale chyběl nám takový striker. Škoda, že se to všechno líp nesešlo.

Reagovat
Pilsnersfaust

Reagovat
Counter

Určitě půjde dolů, ale kdybychom ho teď prodali, tak by za něj asi moc peněz nepřišlo a jeho náhrada by nedosahovala takových výkonů. V tuhle chvíli je podpis ta lepší volba, i když ne ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jinýho by to bylo, když k nám přišel, kdy stal na půlce a čekat na balón za obranu, ale pod Mikelem začal hodně bránit a vypomahat nalevo obraně, tudíž je to teď o ničem jiným. Za mě není nad čím váhat. Stejně za víc jak 40 ho neprodame a hráče jeho kvalit za tyhle peníze nesezenem.

Reagovat
Counter

Právě.

Reagovat
Salfovic

Tak mladej a tak statečnej.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Front hell

Konečně dobrá práce od našeho vedení

Reagovat
Nikikrew

Vyborna sprava

bude to mat tazke presadit sa u nas ale tak zacal vyborne, snad bude aj tak pokracovat

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To jo, ta konkurence je u nás brutální

Reagovat
Nikikrew

No hra tam Saka a Auba takže je

Reagovat
johan14

Nejak mi ušlo koľko bude trvať ten rekordný niekoľkoročný kontrakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co je na tom pravdy, ale na nějakém anglickém portálu, jsem zahlédl 5 let

Reagovat
smazaný uživatel

gabi > pepe

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele