Hlavní obsah

Auto vyletělo z dálnice D4 a spadlo na zaparkované auto, dva zranění

– Jíloviště • Aktualizováno
Novinky, jap

U odpočívadla Cukrák za Prahou vylétlo v sobotu odpoledne osobní auto ze silnice a dopadlo na jiné zaparkované auto. Při nehodě byli vážně zraněni dva lidé. Dálnice byla hodinu neprůjezdná.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda na dálnici D4Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo ve Strakonické ulici na výjezdu z Prahy. Osobní automobil jedoucí směrem na Příbram vyjel ze zatím neznámých příčin mimo silnici, narazil do dopravní cedule a přes betonová svodidla byl vymrštěn do vzduchu.

Vůz poté přeletěl nad křovím a dopadl na střechu zaparkovaného auta. Žena ze zaparkovaného auta tou dobou seděla vedle křoví, nad kterým původně havarovaný automobil proletěl.

Mladý motorkář nepřežil nehodu na Rychnovsku

Krimi

Zatímco posádka zaparkovaného vozu, která byla v době nehody naštěstí venku, vyvázla bez zranění, posádka původně havarovaného vozu už takové štěstí neměla.

„Dva lidé utrpěli vážná mnohačetná poranění. Oba byli po nezbytné lékařské péči transportováni vrtulníkem a sanitkou do pražských nemocnic," sdělila Novinkám mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

Jednoho ze zraněných museli ještě předtím z vozu vyprostit hasiči. Silnice byla ve směru na Příbram kvůli přistání vrtulníku uzavřena. Před místem nehody se vytvořila několik kilometrů dlouhá kolona. Veškeré okolnosti a příčiny nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám