Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vémola obviněn z nevěry: Lela by od něj měla utéct, radí lidé. Karlos schytává drsnou kritiku

Vémola obviněn z nevěry: Lela by od něj měla utéct, radí lidé. Karlos schytává drsnou kritiku
Zdroj: profimedia.cz
+ Dalších 17 fotografií
Kritika Vémoly
Po včerejším obvinění Lely Ceterové (30) z nevěry Karlose Vémoly (35) se rozjela doslova smršť debat. Nyní se pod Vémolovou fotkou hromadí komentáře, ve kterých lidé dávají zápasníkovi MMA pořádnou sodu. Jak se tak zdá, pokud půjde do tuhého, zastání se dočká spíše novopečená maminka a po známém bijci neštěkne ani pes.

Lela Ceterová, která před nedávnem na svět přivítala rozkošnou dcerku Lili, zanechala Karlosu Vémolovi ostrý vzkaz na sociální síti. Celé znění komentáře si můžete přečíst ZDE Slovenská kráska obvinila Vémolu z nevěry, což je vcelku závažné obvinění.

Podle našeho zdroje by mohla za možnými problémy páru stát slečna Adéla Rožníčková, která to umí pořádně rozpálit. Adéla má být důvěrnou kamarádkou Karlose Vémoly. Všichni teď už jen čekají, co bude dál.

Vyostřená kritika Vémoly

Mezitím se na sociálních sítích rozjíždí debaty, kde hlavním tématem je komentář Lely a Karlosova nevěra. Pod Vémolovou fotkou se roztrhl pytel s komentáři útočícími na stranu Vémoly. Zápasníka MMA se zastala jen hrstka komentujících a většina ho spíše ve velkém kritizuje.

Mnozí komentující se ptali, proč byl komentář Lely záhy smazán. No, jeden z komentujících na to možná kápnul. "Asi jí napsal, že jestli to nesmaže, tak to z ní vymlátí... asi jako ze svýho kluka případnou homosexualitu, " zamýšlel se jeden z komentujících.

Lidé také vymýšleli vtipné přezdívky pro zápasníka MMA. "Karlos Kurvynátor Vémola," píše se pod fotkou. Tím kritika ovšem Karlose zdaleka nekončí. "Bože, co na něm ty ženské vidí? Svaly i na mozku. Já bych se ho nedotkla ani pletacím drátem. Jen počkejte, až dostane v kleci zase napráskáno."

"Já bych s takovým ksindlem nebyla ani 5 minut v jedné místnosti. Jen doufám, že nejde daleko pro ránu i v soukromém životě. Jeho žena by od něho měla utéct! Prachy, neprachy!!" radila Lele žena v komentářích.

"Ty kurvy jsou kde? Fotí Vás? Sice vtipný, na druhou stránku podvádíš nonstop svou ženu, když sotva porodila. Charakter odpad," vzkázal další z komentujících. No a co si o Vémolovi myslíte vy? Dejte nám vědět do komentářů.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy