Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vladko z VyVolených po letech promluvil. Schovává se v zahraničí a řeší svou nespokojenost

Vladko Dobrovodský
Zdroj: Showpix
+ Dalších 9 fotografií
ÚTĚK
Vítěz historicky prvního i posledního ročníku reality show VyVolení (2005 a 2013) Vladko Dobrovodský (42) si získal srdce statisíců diváků tím, jakou citlivost v soutěži projevil. Někteří ho sice považovali za poněkud ukřičeného, ale i tak dvakrát na cestě za vítězstvím přejel konkurenci o parník. Co s ním dnes vůbec je?

Útěk z ČR

Zatímco před patnácti lety Vladko získal výhru v hodnotě jedenácti milionů korun, před sedmi roky to bylo před zdaněním milionů pět. A protože sympaťáka s dlouhými vlasy nikdy v Česku nic pořádně neudrželo, i nyní žije hodně daleko za hranicemi, kde může výhry opatrně utrácet.

Jsem od vás přes dva a půl tisíce kilometrů,“ řekl eXtra.cz Vladko Dobrovodský (42), když jsme se mu náhodou dovolali na jeho letité telefonní číslo. „V Česku nežiju už strašně dlouho let, nevím, co se tam vůbec děje. Jen občas zajedu za matkou, jinak se v Česku už vůbec nepohybuju,“ prozradil nám sympatický někdejší kuchař z motolské nemocnice.

Nespokojenost

Jinak se ale nechtěl ke svému životu vyjadřovat. Ani prozradit, kde vlastně momentálně žije. „Už jsem dávno jinde, nezlobte se. Soutěž skončila před sedmi lety, já byl u nás ještě necelé dva roky, potom jsem se odstěhoval,“ vysvětluje.

Že by byl v zahraničí, kde ho zná leda tak místní zelinářka a ne každý druhý obyvatel státu jako u nás, nějak zvlášť spokojený, to s pobavením odmítá. „Já jsem věčně nespokojený. Jsem taková povaha,“ dodal Dobrovodský v narážce na svůj životní pesimismus.

Miliony

Původně to přitom vypadalo, že po druhé účasti ve VyVolených zkusí kariéru v showbyznysu a třeba i něco moderovat. Také proto plánoval kurzy herectví a těšil se na budoucnost. Pšenka mu ale nakonec v Česku nekvetla.

Vladko nikdy peníze nerozhazoval. Za první výhru pořídil dva byty, za druhou plánoval uložit něco na stáří, do fondů a podobně. „Jinak jsem na peníze opatrný, takže se nemůže stát, že by ze mě někdo vymámil podvodně peníze,“ prozradil před sedmi lety našemu redaktorovi.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy