Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejúspěšnějších Češek v zahraničí, nutriční specialistka a bývalá hvězda modelingu Gabriela Peacock (44) slaví se svým mužem Davidem desáté výročí svatby. Svatba jako z pohádky se odehrála v Itálii na jezeře Como a trvala tři dny. "10 let, 1 manžel, 3 děti, 2 kočky, 2 želvy a 1 byznys," rekapituluje Gábina deset let manželství.

Zatímco na svatbě s podnikatelem Davidem ještě žádné celebrity nebyly, za poslední roky se z řady z nich stali jejich nejbližší přátelé. Mezi blízké přátele páru patří James Blunt, Joan Collins nebo Jeremy Clarkson. Manželka Jamese Blunta Sofie a britská princezna Beatrice jsou dokonce kmotrami Gabrieliných dětí.

Gabriela se díky tomu, že patří mezi nejlepší nutriční specialistky v Británii, stala také výživovou poradkyní královské rodiny. Pod jejím dohledem hubnul například do svatebního obleku princ Harry, před svatbou se starala také o princeznu Eugenii. Na obou svatbách byli Gabriela s manželem mezi hosty.

S manželem žije Gábina v Londýně a nejprestižnější čtvrti Notting Hill, vlastní také dům na anglickém venkově a ve Francii. Má svoji značku výživových doplňků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám