Renault hlásí rekordní množství objednávek elektrického Zoe

06.07.2020
přidejte názor
Autor: Renault
  • Měsíc červen potvrdil odraz vzhůru, který započal již v květnu a ukázal se jako rekordní měsíc

  • V červnu bylo v Evropě objednáno více než 11 000 vozů Renault Zoe

  • Skupina Renault potvrzuje, že je na cestě k dosažení svých cílů CAFE

Skupina Renault zaznamenala zvýšení prodejů svých elektromobilů o 56 % oproti předchozímu měsíci, kdy se obnovila obchodní činnost ve většině evropských zemí.

Měsíc červen potvrdil a utvrdil tuto vítanou tendenci novým rekordem. Skupina Renault takto registrovala v Evropě 11 158 objednávek na ZOE.

Za Francii jako největší trh skupiny pro elektromobily do města bylo objednáno za jediný měsíc 7 050 ZOE, což představuje třikrát více (+355 %) objednávek oproti červnu 2019.

Zrychlení pokračuje i ve zbytku Evropy, například v Německu se sešlo 1 990 objednávek na Renault ZOE, což představuje nárůst 117 %. K těmto objednávkám se přidává i rekordní počet registrací dosahující 10 944 vozů Renault ZOE v Evropě (prozatímní údaje), čili +107 % oproti červnu 2019.

Tyto pěkné obchodní výsledky, jakož i odborná zkušenost v oblasti elektromobilů, podepřeným nyní nástupem hybridních technologií E-TECH (Nový Renault Clio E-TECH Hybrid, Nový Captur E-TECH Plug-in hybrid a Nový Mégane Grandtour E-TECH Plug-in hybrid), vedou skupinu na její cestě k dosažení cílů CAFE.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?