Hlavní obsah

Mrtvý policista i motorkáři. Česko zažilo na silnicích nejtragičtější víkend

Jako nejtragičtější víkend roku 2020 označila v pondělí policie uplynulé tři dny na českých silnicích. Při nehodách zemřelo 14 lidí, z toho pět motorkářů. V neděli v Praze zemřel při nehodě policista.

Při nehodě v Praze zemřel policistaVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Uplynulý víkend byl na našich silnicích suverénně nejtragičtější od začátku roku. Od pátku do neděle zemřelo při nehodách 14 lidí a spousta z nich díky mimořádné neohleduplnosti a bezohlednosti řidičů,“ uvedla policie na svém Twitteru.

Podle policie jsou nejohroženější skupinou motorkáři, těch zemřelo 5. To v pondělí potvrdili také liberečtí hasiči, kteří dopoledne zasahovali u nehody motorkáře na Českolipsku. „Hasiči během prodlouženého víkendu vyjíždí mnohem častěji k dopravním nehodám motocyklů. Buďte na cestách opatrní,“ vzkázali hasiči.

Na Semilsku zemřel při střetu s autem motorkář

Krimi

Poslední smrtelná nehoda motorkáře se stala v neděli večer na Semilsku. Motocykl se tam srazil s osobním autem. Jiný motorkář zemřel v sobotu ráno v nemocnici po nehodě na Frýdecko-Místecku. Ujížděl policejní hlídce, která ho změřila a havaroval.

Mladíka na elektro koloběžce smetlo auto. V nemocnici zemřel

Krimi

Nejvíce lidí zemřelo v pátek - celkem šest. V sobotu zemřeli tři lidé a v neděli pět. Smrtelná nehoda se stala také v pondělí ráno na Kolínsku, jde tak o 15 oběť.

V neděli odpoledne zemřel v Praze při kolizi policista. Do jejich auta zezadu narazila podle policie opilá a zdrogovaná žena, která vyvázla bez zranění. Další dva policisté však utrpěli těžká zranění.

Opilá řidička nabourala v Praze služební auto, policista zemřel

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám