Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Syn Gabriely Partyšové roste jako z vody: Kristián si svého otce Josefa Koktu moc neužije

Syn Gabriely Partyšové roste jako z vody: Kristián si svého otce Josefa Koktu moc neužije
Zdroj: Instagram Gabriely Partyšové a Ornelly Koktové
+ Dalších 16 fotografií
děti
Moderátorka Gabriela Partyšová sdílela na sociálních sítích fotografie svého dvanáctiletého syna. Jeho otcem je bývalý podnikatel Josef Kokta. Ten má nyní dva syny se svou novou manželkou Ornellou Koktovou. Mladý Kristián s otcem mnoho času netráví.

Rodinnou idylku Gabriely Partyšové (42) zvrátil v roce 2013 milenecký vztah jejího bývalého manžela Josefa Kokty (63) s mladou svůdkyní Ornellou Štikovou (27). Po sedmi letech se moderátorka nechtěla manželství vzdát a měla v plánu mu nevěru odpustit. To se ale změnilo ve chvíli, kdy Ornella otěhotněla. Netrvalo dlouho a přišel rozvod.

Otec má novou rodinu

Bývalý podnikatel se tak oženil se čtvrtou ženou Ornellou. Nyní spolu vychovávají pětiletého syna Quentina. Čerstvě se jim také narodil druhý syn jménem Sven. Dvanáctiletý Kristián ze třetího manželství tak čas se svým otcem netráví. Jeho otec má plno práce se svým šestým potomkem a Gabriela mu navíc styk se synem zakázala.

Syn je ctižádostivý

Pomalu dospívající syn Gabriely Partyšové má již nyní velké ambice. Místo aby pokračoval ve šlépějích svého otce Josefa Kokty a stal se podnikatelem, chce se raději uplatnit jako youtuber. Snaží se proto natáčet poutavá videa, která by ho proslavila ve virtuálním světě.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy