Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

První vyjádření Vémoly po obvinění z nevěry: Karlos tvrdí, že vše je sluncem zalité. Lela mlčela, oči klopila

+ Dalších 21 fotografií
Po pánské jízdě v Saint Tropez se Karlos Vémola (35) vrátil obratem domů. Nejspíš přijel vyřešit nařčení jeho přítelkyně Lely Ceterové (30) z možné nevěry. Nyní na sociálních sítích tvrdí, že ve vztahu nemají problémy, vše je dokonalé, růžové a že novináři jsou kreténi. Většina lidí ale bijci z MMA připomíná, že obvinění z nevěry nepřinesl bulvár. Karlosi, to uveřejnila tvoje žena...

"A ty dvě k*rvy, co s tebou letěly, vás fotí? Proč s nimi si foto nedáš? Nehraj to na Instagramu na rodinku. Hodně lidí ví, že zrovna ty andílek nejsi a mně už došla trpělivost. Klamání už bylo dost! Zbytečně se fotíš s chlapy," napsala Vémolova přítelkyně Lela pod fotku, kde Karlos pózoval s kamarády. A začala mela. Lela sice po chvíli komentář odstranila, to ale už weby informovaly o tom, že v krásné dámě bouchly saze.

Novináři se snažili Karlose Vemolu kontaktovat, co se u něj doma děje a proč jeho partnerka píše o prodejných holkách. Karlos ale neodpovídal.

Podle zdrojů redakce eXtra.cz je hlavním problémem v jejich vztahu Vémolova hodně důvěrná kamarádka Adelina Rožníčková. Právě kvůli ní obviňuje Lela svého muže z možné nevěry. Ten ale tvrdí, že všechno je doma krásné a růžové. Nyní na sociálních sítích všechny fanoušky přesvědčuje, že trable v ráji nemají.

Mlčela a oči klopila

"Trávíme pondělní svátek nad Prahou na terásce a nevypadá to, že by Lela byla nasr*ná, nebo těsně před rozchodem, jak někteří kreténi jako eXtra píšou," řekl Vémola a k vyjádření vyzval i Lelu. Ta se ale jen cudně zachichotala a sklopila zrak do stolu. Nevypadlo z ní ani slovo.

"Já si myslím, že někteří novináři by si měli předtím, než něco napíšou, nafackovat. Užívejte si pondělní svátek, mějte se rádi a nečtěte bulvár," dodal Vémola nad plným talířem.

Karlosi, to psala tvoje Lela

Podle komentářů na sociálních sítích se většina lidí zápasníkovi ale vysmívá. Diskutující upozorňují krále českého MMA, že redakce eXtra.cz mu rozhodně žádné nakvašené komentáře o lehkých ženštinách na Instagram nepsala. "To ti pověst nekazí média, ale tvé samotné chování. Jdi příště s kámoši a k*rvy nech v bordelu a nemusíš pak nic žehlit,“ napsal například Marcel Adámek pod rodinnou fotografii. A objevily se i ostřejší a trefnější poznámky.

Karlosi, to obvinění nepřinesl bulvár, to napsala na tvůj Instagram tvoje krásná partnerka.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy