Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Řidič nechtěl vpustit do autobusu cestující bez roušek. Ti ho téměř ubili k smrti

Řidič nechtěl vpustit do autobusu cestující bez roušek. Ti ho téměř ubili k smrti
Zdroj: profimedia.cz
boj s virem
Brutálnímu útoku čelil řidič ve Francii. Ten nechtěl vpustit do autobusu několik cestujících, kteří neměli roušky ani jízdenky. Skupinka poté šoféra začala pěstmi mlátit do hlavy.

V sobotu v noci napadlo několik cestujících řidiče, který lpěl na dodržování zákonů. Jak uvádí francouzský portál thelocal.fr, skupina lidí se pokusila nastoupit do autobusu bez jízdenek a roušek. Řidič nechtěl pětici vpustit dovnitř, jelikož je ve Francii stále povinné mít ve veřejné dopravě zakrytá ústa i nos.

Skupinka pak začala padesátiletého muže být pěstmi, přičemž většina ran šla na hlavu. Po posledním zásahu se řidič vypotácel z autobusu a dopadl tvrdě na zem. Přivolaná sanitka odvezla řidiče do nemocnice, tam mu ale byla konstatována mozková smrt, která je už nezvratná. Tělo totiž přežívá na podpoře přístrojů dál bez hlavního řídícího orgánu, tento stav je ale fatální.

Skupinku pěti lidí je v současnosti ve vazbě za napadení. Francouzská policie se už případem zabývá. V asi 50tisícovém městě Bayonne na jihu Francie, kde k útoku došlo, dnes vypukla velká stávka řidičů MHD.

S KORONAVIREM BOJOVAL I NÁMĚSTEK PRIMÁTORA HLUBUČEK. CO O NEMOCI ŘÍKÁ, NAJDETE ZDE

VŠE O BOJI S KORONAVIREM NAJDETE ZDE

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy