Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Věštkyně Graciela o budoucnosti vdovy Ivany Gottové: Promluvila o svatbě a dětech

Věštkyně Graciela o budoucnosti vdovy Ivany Gottové: Promluvila o svatbě a dětech
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 12 fotografií
láska
Nedávno poskytla věštkyně Graciela pro redakci eXtra tajemný výklad karet pro vdovu Ivanu Gottovou (44). V něm se objevil muž, který vstoupil do jejího života již dříve. Nyní se stará láska znovu objevila. Věštba také předpověděla, jakým směrem se jejich vztah bude vyvíjet. Na žádost o ruku to nevypadá a dalšího dítěte se také nedočká.

Do letošního roku Ivana Gottová (44) oznámí vztah s novým mužem. Takovou budoucnost vidí věštkyně Graciela, která vyložila jí vyložila karty exkluzivně pro eXtra. "S tím se ale stýkala už předtím, než si vzala Karla Gotta," vysvětluje Graciela a dodává, že po chvíli milenecký vztah ukončila.

Po smrti jejího milovaného manžela bude chtít nový začátek a právě proto, se do zpočátku utajované lásky vrhne po hlavě. Bude ale také myslet na své dcery Charlotte (14) a Nelly (12), které budou svou matku nejprve odsuzovat. To se ale po chvíli změní a dívky jí budou přát štěstí.

Věštkyně Graciela pro redakci eXtra předpověděla, zda se může Ivana dočkat s novou láskou i nového sourozence pro její dcery. To ale karty výlučně zavrhly. Další svatby se nejspíš také nedočká. Po Karlu Gottovi asi už nikomu své ano říct nechce.

„Bude si hlavně užívat života ve chvíli, kdy jí tajemný muž vstoupí do života,“ říká Graciela. Podle ní ale v současné době vdova po Karlu Gottovi utíká dost od společnosti a je velmi uzavřená. „Zatím sama nevěří tomu, že by mohla být znovu zamilovaná,“ dodává. Graciela ale nevidí vše jen černě. "Její budoucnost vypadá opravdu dobře. V kartách vidím, že andělé jí mají hodně rádi,“ věští z karet a dodává, že o jejím jméně ještě uslyšíme mnoho pozitivních věcí.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy