Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Pohřeb Marečkova vraha: Zapalte rakev, odpad dejte sežrat červům, vzkazují lidé

Pohřeb Marečkova vraha: Zapalte rakev, odpad dejte sežrat červům, vzkazují lidé
Zdroj:
+ Dalších 22 fotografií
nenávist
Marečkův vrah Josef Kuča se po sebevraždě podle rodiny dočká velkolepého pohřbu. Utýrání tříletého chlapečka mu ale veřejnost neodpustila. Na průvod s rakví si lidé připravují kameny a vyhrožují zapálením ostatků.

Bílá rakev, kapela a průvod městem. Tak podle blízkých připravují rodiče Josefa Kuči jeho pohřeb. Muž, který utýral tříletého chlapečka k smrti, dostal trest odnětí svobody na dobu 22 let. Ve valdické věznici s nejvyšší ostrahou ale po několika dnech spáchal sebevraždu.

Mučení v podobě pálení cigaretami a žehličkou, sprchování studenou vodou a fackování stálo Marečka život. V týrání pomáhala svému partnerovi údajně i chlapcova matka Simona T., která je nejspíš znovu těhotná. Děsivým skutkům, které Kuča provedl, ale jeho rodina nevěří a nevěří ani tomu, že se zabil sám.

Ztráta syna rodiče velmi zarmoutila, a proto během tohoto týdne chystají poslední rozloučení. To se ale mnoha lidem nezamlouvá. Za odporné umučení Marečka mu přáli mnohem horší smrt. Někteří dokonce chtějí pohřeb Josefa Kuči zničit. "Fuj na něj, zapálit... házejte na něj z okna kameny," píše jedna z komentujících. Některé komentáře jsou ještě daleko horší.

Veřejnost nenechala nit suchou ani na farářovi, který celý obřad povede. Přejí mu dokonce, aby shnil v pekle. Přesný den a čas pohřbu ale zatím lidé neznají.

Další komentáře si můžete přečíst v galerii.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy