Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Obvinění Vémoly z nevěry: Kvůli čemu Lela vypěnila a proč nakonec Karlosovi odpustila

Lela Ceterová a Karlos Vémola jsou párek k pohledání,
Zdroj: Instagram
+ Dalších 21 fotografií
EXTRÉM
Vypadá to sice tak, že MMA zápasník Karlos Vémola (35) vyžehlil vztahovou krizi s Lelou Ceterovou (30), která mu v sobotu veřejně vyčetla údajné lehké děvy, jimiž se obklopuje, nicméně na jak dlouho? Víme, co výbuchu silikonové divy předcházelo a co hrozí do budoucna.

Podezření

„A ty dvě kurvy, co s tebou letěly, vás fotí? Proč s nimi si foto nedáš? Nehraj to na Instagramu na rodinku… hodně lidí ví, že zrovna ty andílek nejsi a mně už došla trpělivost. Klamání už bylo dost! Zbytečně se fotíš s chlapy,“ napsala Lela Ceterová v sobotu pod fotku partnera, na níž byl s kamarády. Komentář však po pár minutách zmizel.

Ke vší smůle páru si ho ale stačil všimnout redaktor webu eXtra.cz, který zprávu o trablích v ráji jako první z médií vydal, pak se už začala nekontrolovatelně šířit po celém Česku.

Jiná šance nebyla

Nešťastná Lela by v tu chvíli nejraději vrátila čas a komentář obviňující Karlose Vémolu z nevěry vymazala z povrchu zemského. Proč ho ale vůbec psala?

„Je ze všeho vystresovaná. Stará se jen o malou, Karlos pořád někde lítá, často jsou kolem něj holky, na které se dá žárlit, tak se to v ní postupně nahromadilo. Než ten komentář napsala, spala noc předtím jen hodinu. Nejsmutnější na tom je, že podle ní byla jediná možnost napsat mu veřejný příspěvek na jeho Instagram, protože jinak se se svým partnerem nemohla spojit,“ tvrdí velmi důvěryhodný zdroj z okolí páru.

Proč neodešla?

Muž přezdívaný Terminátor (někteří ale začali používat i jiné pojmenování, Kurvinátor) už samozřejmě stihl z krize obvinit bulvár, konkrétně i redakci eXtra.cz, což by nám nejspíš téměř lichotilo, nebýt toho, že na problémy si zadělal sám a že my opravdu nebyli těmi, kteří ho z nevěry obvinili, to sama jeho partnerka.

Proč mu nakonec po všem tom nahromaděném vzteku vlastně nedala košem? „Řekněme, že život, který s Karlosem žije, je nákladný a ne každá by se ho jen tak chtěla vzdát. Pak je tu i to, že matky samoživitelky to mají těžké, navíc nechtěla maličkou připravit o tátu. A do budoucna se uvidí, třeba se ještě všechno změní. Třeba ji jednou výmluvy přestanou bavit,“ dodal zdroj z Karlosova a Lelina okolí.

Tak uvidíme, jak dvojici ta idylka, která někomu může připadat jako špatně zahraná, dlouho vydrží a zda brzy nedojde k další erupci Lelina vzteku…

ČTĚTE TAKÉ:

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy