Hlavní obsah

Fotka v bikinách? Jsi nejkrásnější na světě, rozvášnil se Ronaldo

Turín/Praha

Chce být nej! Absolutní jedničkou. A to v jakékoliv chvíli. Portugalec Cristiano Ronaldo miluje záři reflektorů, kdy je středem pozornosti a může ukázat své vypracované tělo. Teď však jedna z největších hvězd fotbalové současnosti ukázala, že není zahleděný jen do sebe. „Jsi nejkrásnější žena na Zemi," okomentoval fotku své partnerky Georginy Rodriguezové v bikinách.

Foto: Sport.cz

„Jsi nejkrásnější žena na Zemi,“ okomentoval fotku své partnerky Georginy Rodriguezové v bikinách slavný fotbalista Cristiano Ronaldo.

Článek

Ikona portugalského fotbalu a hvězda Juventusu zamířila před pár dny relaxovat na jachtu s přítelkyní. Pár se pak fotkami z pobřeží Madeiry pochlubil na instagramu a Ronaldo pod sexy fotku své přítelkyně v černých bikinách napsal, že je nejkrásnější na světě. Fotografie nasbírala miliony lajků.

Pětinásobný držitel Zlatého míče se seznámil s Georginou Rodriguezovou při nákupech v luxusním obchodě v Madridu. Přeskočila jiskra a z mladé prodavačky je od roku 2016 partnerka fotbalové hvězdy. Během června se Rodriguezová pochlubila také fotkou, kde má na ruce diamantový prsten a hned se začalo mluvit o plánované svatbě.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Grande es aquel que para brillar no necesita apagar la luz de otros 🌅...❤️ #love #goodvibes

Příspěvek sdílený Georgina Rodríguez (@georginagio),Čen 28, 2020 v 11:05 PDT

Reklama

  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň