Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Madonna (61) neprestáva šokovať: Pod pazuchou barla a... HOLÉ PRSIA!

Madonna Zobraziť galériu (9)
Madonna (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Roky pribúdajú a ona sa nemení! Aj keď speváčka Madonna čochvíľa oslávi 62. narodeniny, stále je rovnako provokatívna ako zamlada. Na sociálnych sieťach sa raz za čas pripomenie fotkami, ktorými vyrazí dych mnohým jedincom. Urobila tak aj v týchto dňoch a od nahej selfie ju neodradilo ani to, že musela pózovať s barlou.

Galéria: Madonna neprestáva provokovať
Speváčka Madonna si zhruba pred štyrmi mesiacmi zranila koleno. Úraz sa jej stal pri páde na pódiu. Popová kráľovná podstúpila v máji lečbu kmeňovými bunkami, avšak ešte stále nie je celkom fit. Dôkazom je fotka, ktorú aktuálne zverejnila na instagrame. Slávna blondínka na nej totiž pózuje s francúzskou barlou. 

Madonna opäť zverejnila na instagrame fotku, ktorou mnohých pobúrila.
Zobraziť galériu (9)
Madonna opäť zverejnila na instagrame fotku, ktorou mnohých pobúrila.  (Zdroj: Instagram)

Oveľa viac rozruchu však umelkyňa spôsobila tým, že bola pred objektívom opäť viac nahá ako oblečená. Na sebe totiž mala len nohavičky a klobúk. Madonna vyvolala záberom pomerne búrlivú diskusiu. „Stále si veľmi sexi. Zbožňujem ťa, neprestávaj s tým,” znejú komentáre nadšených fanúšikov.

Mnohí ju však otvorene skritizovali. „Preboha! Nie je to vôbec sexi a je to nevhodné. Si už na to stará,” myslia si viacerí zo speváčkiných followerov. „Vyzeráš stále dobre, ale fotiť by si sa mala radšej oblečená. Toto prenechaj mladším speváčkam,” zvolil miernejšie slová ďalší z fanúšikov.  

Či sú speváčkine fotky vhodné alebo nevhodné, je na posúdenie. Madonna si ale rozhodne zaslúži obdiv za to, že venovala milión amerických dolárov na vývoj vakcíny proti COVID-19. Ten podľa vlastných slov prekonala vo februári na konci svojho turné v Paríži. Rovnako ochoreli aj viacerí umelci z jej tímu. Všetci si mysleli, že išlo o silnú chrípku.

Viac o téme: Madonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu