Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

První snímky z čelní srážky dvou vlaků na Karlovarsku: Naskakuje z nich husí kůže

První snímky z čelní srážky dvou vlaků na Karlovarsku: Naskakuje z nich husí kůže
Zdroj: Hasiči ČR
+ Dalších 6 fotografií
Neštěstí
Na Karlovarsku, přesněji mezi Perninkem a Novými Hamry, došlo v úterý odpoledne k otřesné srážce dvou vlaků. Nehoda si vyžádala několik mrtvých a desítky zraněných. Proč k nehodě došlo Drážní inspekce bude vyšetřovat. Podívejte se na první snímky ze strašlivé nehody, ze kterých mrazí...

V úterý krátce po třetí odpoledne došlo na Karlovarsku k tragické nehodě, při které se srazily dva osobní vlaky. Jeden z nich mířil z Karlových Varů do německého Johanngeorgenstadtu a mezi Novými Hamry a Perninkem se srazil s protijedoucím vlakem.

Několik mrtvých a desítky zraněných

U strašlivé nehody zasahovaly všechny integrované záchranné složky a byl tam dokonce vyslán vrtulník. Podle hasičů, jak uvedl ministr vnitra Jan Hamáček, byli usmrceni nejméně dva lidé. Česká televize s odvoláním na záchranáře uvádí, že oběti byly tři. Asi třicet lidí se zranilo velmi vážně a mrtvých může být více. Dodal, že všichni byli z vlaku už vyproštěni.

Ke srážce vlaků vyrazil i generální ředitel Správy železnic Jiří Svoboda a také ministr dopravy, průmyslu a obchodu Karel Havlíček. Přímý pohled na tak velkou tragédii musel být příšerný, proto je více než jasné, že i z fotek bude člověka nepříjemně mrazit.

BYLI JSTE SVĚDKY TÉTO STRAŠLIVÉ NEHODY? MÁTE FOTKY ČI VIDEO? POŠLETE NÁM JE NA ADRESU redakce@extra.cz.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy