Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bílá rakev pro vraha Marečka: Lidé zuří, Josefa Kuču chtějí ve středu lynčovat i po smrti

Bílá rakev pro vraha Marečka: Lidé zuří, Josefa Kuču chtějí ve středu lynčovat i po smrti
Zdroj: Facebook.com
+ Dalších 22 fotografií
vztek lidu
Rodina chystá pro Josefa Kuču, který utýral malého Marečka, velkolepý pohřeb. Veřejnost se začala připravovat na to, že poslední rozloučení s mladým mužem, který týral malého chlapce, zničí a vyhrožují dokonce zapálením ostatků. Josef se měl zabít ve vězení a jeho pohřeb se má konat už tuto středu.

Bílá rakev, kapela a průvod městem. Tak podle blízkých připravují rodiče Josefa Kuči jeho pohřeb. Muž, který utýral tříletého chlapečka k smrti, dostal trest odnětí svobody na dobu 22 let. Ve valdické věznici s nejvyšší ostrahou ale po několika dnech spáchal sebevraždu. Jeho rodina nevěří, že se zabil sám.

Pohřeb tyrana Josefa Kuči se bude konat v Lounech už tuto středu. Redakci eXtra to potvrdila jeho zdrcená matka.

Marečkův vrah Josef Kuča se po sebevraždě podle rodiny dočká velkolepého pohřbu. Ztráta syna rodiče velmi zarmoutila, a proto během tohoto týdne chystají poslední rozloučení. To se ale mnoha lidem nezamlouvá. Za odporné umučení Marečka mu přáli mnohem horší smrt. Utýrání tříletého chlapečka mu veřejnost nikdy neodpustí. Na průvod s rakví si lidé připravují kameny a vyhrožují zapálením ostatků.

Otřesné zacházení s malým chlapcem

Mučení v podobě pálení cigaretami a žehličkou, sprchování studenou vodou a fackování stálo Marečka život. V týrání pomáhala svému partnerovi údajně i chlapcova matka Simona T., která je nejspíš znovu těhotná. I na tu lidé často nadávají a chtějí, aby si na ni spravedlnost došlápla.

Někteří dokonce chtějí zničit pohřeb Josefa Kuči. "Fuj na něj, zapálit. Házejte na něj z okna kameny," píše žena. Některé komentáře jsou ještě daleko horší. Veřejnost nenechala nit suchou ani na farářovi, který celý obřad povede. Přejí mu dokonce, aby shnil v pekle.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy