Brabec by jubileum slavil 2. července, jenže 17. listopadu 2003 se rozhodl dobrovolně odejít z tohoto světa - kvůli skoro jedenáctimilionovým dluhům spáchal sebevraždu. Dokonce se ani nerozloučil s manželkou Šárkou a jejich tehdy čtyřměsíčním synkem Dominikem, kterému už je dnes 17 let.

Zpěvačka tento krok dlouho manželovi nemohla odpustit, ale nyní již uplynulo tolik vody, že vzpomíná s klidem a láskou. Navštívila tak jeho hrob na Olšanských hřbitovech a donesla mu tam i květinu. Následně se navíc rozpovídala o jejich vztahu plném křiku, hádek i velké vášně.

„Jirka byl skvělý, ale měl své nálady! Často se například urážel. To jsme pak měli doma italské dny. Křiku a létajícímu nádobí jsme se o několik dní později vždy zasmáli,“ svěřila se deníku Aha! Rezková a nebála se připojit i peprné historky. „Měl dny, kdy po mně vyžadoval sex v uniformě. Nevadilo mi to, zvykla jsem si. Byl to prostě bohém,“ dodala o Brabcovi, jenž byl podle ní velký milovník.

VIDEO: Šárka Rezková o Dominice Gottové: Lituji, že jsme jí pomohli!

Video
Video se připravuje ...

Šárka Rezková o Dominice Gottové: Lituji, že jsme jí pomohli! Luboš Procházka, Lukáš Červený

Teď má už interpretka hitu Borůvková jinou lásku – s přítelem Mirkem Kolodziejem (52) měli sice na jaře krizi a na čas se rozešli, teď už jsou ale opět spolu a šťastní. „Šárka je skvělá a divoká ženská. Vím, že svého muže milovala a že jejich vztah byl divočina,“ vysvětlil ostatně sám podnikatel s tím, že spolu to mají nastavené jinak.

„Se mnou je to klidnější. Někdy ale má tendenci mě provokovat, ať se hádáme, ale s tím u mě nepochodí. Dokážu ji ukočírovat jinými způsoby,“ doplnil Mirek o své milované. Ta se nyní připravuje též na sérii podzimních koncertů a natáčí nové písničky, které by měla představit v rámci televizních pořadů.

VIDEO: Bez urážky Zuzany Bubílkové: Válka Gottové s Rezkovou! A skromný Ronaldo

Video
Video se připravuje ...

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Válka Gottové s Rezkovou! A skromný Ronaldo Zuzana Bubílková

Fotogalerie
52 fotografií