Jednou modelka, navždy modelka. Tohle rčení lze na Terezu Maxovou aplikovat celkem zjevně. Kdysi bývala pro své éterické vzezření elfí víly vyhledávanou aktivní topmodelkou. A byť se dnes věnuje spíš charitativní činnosti v rámci své nadace, pózovat Tereza Maxová zcela evidentně nezapomněla. I když pózy by samy o sobě nebyly k ničemu, kdyby tělo obepnuté černými přiléhavými plavkami bylo obtěžkáno kily navíc. Od slavné éry devadesátek se ale Terezina postava zase tolik nezměnila.

Ale zadarmo to rozhodně nemá! A ti, kteří by se snad domnívali, že někdo to „takhle prostě má“, topmodelka rychle vyvedla z omylu. „Cvičím dvakrát týdně, plavu a doporučuji přerušovaný pust s omezeným množstvím cukru a karbohydrátů. Ideálně týden jen zeleninu,“ přiznala Tereza Maxová na instagramu pevný režim, jaký si nastolila.

VIDEO: Tereza Maxová o návratu do Česka: Jak děti zvládly přechod do jiné země?

Video
Video se připravuje ...

Tereza Maxová o návratu do Česka: Jak děti zvládly přechod do jiné země? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

A jelikož máma synů Tobiase (19), Aidena (8) a dcery Míny (11) je na sociálních sítích poměrně aktivní, svým fanouškům často odpovídá na jejich veřejné komentáře. A tak díky dotazu, co že to vlastně modelka konkrétně jí, který Tereze Maxové položila jedna ze sledujících, nechala modelka i ty zbylé nakouknout do své kuchyně. „Jestli chcete zdravě zhubnout, tak brzká večeře a od šestnácti hodin půst. Během dne zelenina a proteiny, co nejméně cukrů,“ poradila filantropka jídelníček, který je tak přísný, že opravdu není pro každého.  

VIDEO: Topmodelka Tereza Maxová vysvětlila, proč má na tričku Havlovou!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Tereza Maxová vysvětlila, proč má na tričku Havlovou! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
40 fotografií