Dcerka Amélie spatřila světlo světa 8. června. O jejím narození však muzikálová Jane z Tarzana fanoušky informovala až po pěti dnech pomocí fotografie propletených prstíků. Péči o dceru věnuje všechen svůj čas, což znamená, že na sociálních sítích v posledních týdnech moc aktivní nebyla. Přesto stihla čas od času zveřejnit nový záběr malé princezničky.

Fanoušky zajímalo, jak se Korolová poprala s poporodní váhou, která trápí spoustu novopečených maminek. V posledním trimestru se herečka označovala za chodící stan a ze svých těhotenských kil si nedělala těžkou hlavu. Jak lze podle nově zveřejněné fotografie usoudit, po narození Amélie »stan složila« a vrátila zpátky do skříně, jako by žádné těhotenství neproběhlo.

Video: Korolová z Krejzových: Natočila klip o protivných ženách! Nemůžou za to! 

Video
Video se připravuje ...

Korolová z Krejzových: Natočila klip o protivných ženách! Nemůžou za to! FTV Prima

„Poznáváme nový život už 4 týdny. Místo bot na běhání kočárek, místo divadelních kostýmů kojící šaty. A čas je vážně relativní pojem,“ připsala ke snímku, na němž v modrých šatech pózuje vedle kočárku. Fanoušci herečku zahrnuli obdivem a údivem nad její hubenou postavou.

„Ááá, Ivanka už štíhlá jako proutek! A krásná jako vždy,“ napsala jí jedna sledující. „Ivanko, moc vám to sluší,“ přidala se další. Lásku jí poslala také herecká kolegyně z představení Noc na Karlštejně Sabina Rojková (23), jež se v roli Aleny s Korolovou alternuje.

VIDEO: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti 

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
57 fotografií