25. června Kristýna rozvířila internetové vody porodem do vany. Lidi zejména šokovalo, že se u toho nechala vyfotografovat a že jí asistentku, kromě té povinné porodní, dělala i dvouletá dcerka Dora.

Drsné prostředí plné skřeků, krve a dalších tělesných tekutin je prý pro tak malé dítě zcela nevhodné. Pyšná maminka se ale názory cizích lidí nenechala zviklat a své alternativní rozhodnutí hájila, kde se dalo.

Video: Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie!

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie! David Turek, Aleš Brunclík

Hlavní je, že všechno dopadlo dobře a představitelka Ivušky z Comebacku si teď užívá dvojnásobné radosti. „Drahé dcery a já,“ napsala k fotografii na zahradě, kde spolu s Dorotkou objímají maličkou a křehkou Rozárku. Leichtová však prozradila, že nebýt několika důležitých osob, vypadalo by šestinedělí úplně jinak.

„Bez rodiny, jmenovitě bez Vojty, mamky a hlavně Emily, bych si to sžívání v šestinedělí rozhodně ani nedokázala představit! Díky Vám!“ Dojatá herečka na závěr dodala, že jejich pomoc ji udržuje klidnou a odpočatou a díky tomu může hýřit potřebnou láskou. A ta je teď nejdůležitější.

VIDEO: Witowská po boku nového muže. Kdo ji opět rozesmál? A Leichtové domácí porod budí emoce

Video
Video se připravuje ...

Witowská po boku nového muže. Kdo ji opět rozesmál? A Leichtové domácí porod budí emoce Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
41 fotografií