Moore v domácí karanténě rozjela nový podcast s názvem Dirty Diana (Nestoudná Diana). Tak jako každý normální člověk by ho mohla vysílat ze své pracovny, ložnice, obýváku, ba dokonce kuchyně. Herečka z G.I. Jane se však uvelebila na velmi netradičním místě. A než fanouškům ze dvou zveřejněných fotek docvaklo, že sedí v koupelně, všichni si mysleli, že záchod v pracovně je nějaký nový hvězdný výstřelek.

První fotografie zachycuje Demi sedící na vybledlém gauči, před sebou má malý stolek, notebook položený na zakryté míse a tablet určený ke čtení textu. Za sebou má zrcadlo, umyvadlo a… vyčuhující záchod.

VIDEO: Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život

Video
Video se připravuje ...

Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život Bára Horáková, Lukáš Červený

Na druhé fotografii lze vidět, že hnědý chundelatý koberec nahrazuje klasickou kachličkovou podlahu v celé koupelně a do rohu vany postavila velkou sochu rytíře nebo válečníka. Netradiční kombinace prvků ve vlhkých prostorách určených ke sprchování a vykonávání potřeby se okamžitě rozšířila po internetu a všichni chtějí od Demi vědět jedno: Proboha, proč?

VIDEO: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti 

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
35 fotografií