Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro své fanoušky měl Leoš Mareš (47) připravenou velkolepou show v pražské O2 areně, kvůli pandemii koronaviru ji ale musel odložit až na příští rok. Jeden z nejoblíbenějších umělců Česka si pro své příznivce totiž připravil letní překvapení v podobě minikoncertů. A ten nejbližší se uskuteční 21. srpna v letním kině v Příbrami!

"Kdykoliv přijde někdy někdo na mou show, tak si ho vážím. Častokrát dorazí z různých koutů a mohou dělat něco jiného. Třeba mohou být doma, ale oni přijedou za mnou, a to jsem rád," říká Leoš Mareš, který jako jeden z mála českých zpěváků dokázal vyprodat pražskou O2 arenu třikrát po sobě.

Letošní léto bude ale pro Mareše jako pro zpěváka lehce netradiční. Místo velké haly pro tisíce lidí najednou se rozhodl vyrazit přímo za svými fanoušky do jejich města. Jakmile vyhlásí předprodej lístků na sociální síti, do pár minut se po nich zapráší.

A ani tentokrát se koncert Leoše Mareše neobejde bez hvězdných hostů. Pozvání přijal Pavel Callta, se kterým si jeden z nejlepších moderátorů u nás zazpívá jejich společný hit Píšeme si svůj sen, a dívčí skupina Holki.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám