Hlavní obsah

Rozhovor s nástupcem trůnu na něj byl moc. Skladník omdlel před princem Charlesem

Novinky, tcs

Nástupce britského trůnu princ Charles se svou manželkou navštívil ve čtvrtek distribuční centrum potravinového řetězce Asda, aby poděkoval jeho zaměstnancům za jejich práci v době koronavirové pandemie. Jednoho ze zaměstnanců ale natolik přemohla síla okamžiku, že před princem omdlel.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zaměstnanec řetězce omdlel před princem CharlesemVideo: AP

 
Článek

Incident se odehrál na počátku oficiální návštěvy v Avenmouthu nedaleko Bristolu, během které Charles osobně poděkoval zaměstnancům za to, že pomáhali zásobovat obyvatele Británie jídlem v době, kdy většina lidí musela být kvůli pandemii doma.

Na jednoho ze zaměstnanců, který měl královský pár provázet, byla však přítomnost nástupníka britského trůnu příliš. Zatmělo se mu před očima a po chvíli marné snahy udržet se na nohách se sesul k zemi.

Charles k němu natáhl ruku, aby ho zachytil, byl však příliš daleko. Muž, později identifikován pod křestním jménem Norman, spadl na zem, na pomoc mu okamžitě přispěchali zaměstnanci dvora i jeho kolegové.

Princ Philip slaví 99. narozeniny, osobitý styl nikdy neztratil

Koktejl

Obavy z vážnějších zdravotních komplikací se naštěstí nepotvrdily. „Síla okamžiku byla na jednoho z našich kolegů trochu moc, takže nakrátko omdlel,“ později vysvětlil v prohlášení řetězec Asda.

Princ s vévodkyní každému poděkovali osobně

„Ale po pár minutách se vrátil k prohlídce a všechny ujistil, že je absolutně v pořádku. Zvládl to jako profík a jsme jemu i jeho kolegům vděční za jeho odhodlání,“ dodal řetězec. O setkání s princem a vévodkyní Camillou tak Norman nepřišel. Následník trůnu pak ke konci návštěvy ještě jednou Normana vyhledal, aby se optal na jeho zdraví.

Princ William tajně radil jako dobrovolník psychicky nemocným

Koktejl

Generální manažer centra Chris Tilly uvedl, že je návštěvou prince Charlese poctěn. „Myslím, že je skvělé, že si princ s vévodkyní udělali čas, aby se setkali s mými kolegy,“ uvedl.

„Každému, koho během návštěvy viděli osobně, poděkovali za jeho práci během uplynulých 14 týdnů, což mě dojalo,“ dodal manažer s tím, že to období bylo pro všechny v centru nesmírně náročné a zaměstnanci si museli brát řadu směn navíc, aby dokázali regály v supermarketech zaplňovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám