Za vše může koronakrize, která zamávala s příjmy jejích chlebodárců (bar Uno a uzeniny ve spodní části obchodního centra Palladium, pozn. red.), ale také osobní starosti Slavíkovy dcery. „Momentálně jsem na tom špatně a musím dělat maximum pro to, abych si vůbec vydělala na nájem, elektřinu, plyn. Také na telefon a další důležité měsíční potřeby,“ svěřila Nedělnímu Aha! Dominika Gottová, nejstarší dcera národem milovaného Karla Gotta.

„Bydlení je pro mě priorita, takže i kdybych pak měla žít s tisícovkou měsíčně, tak to prostě musím zvládnout,“ prohlašuje Dominika, která má pronajatý malý byt v pražských Vysočanech. Jaké osobní starosti, které ji stály peníze, má, ale odmítla vzhledem k soukromému charakteru věci veřejně sdělovat.  Dá se jen spekulovat, zda to náhodou nemá něco společného s jejím stále ještě manželem Timem Tolkkim (54), někdejším kytaristou skupiny Stratovarius. Nicméně to, že je skoro na mizině, je pravda...

VIDEO: Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou David Turek, Lukáš Červený

Dominika se totiž po sedmi měsících rozhodla odejít z pozice barmanky v Palladiu a na plný úvazek přešla do prodejny uzenin ve spodní části obchodního centra. „Už nešlo dál kombinovat dvě práce najednou, a ve dnech volna v jedné být v té druhé. Dělala jsem to tak měsíc a půl, ale bylo to na hranici sil. Potřebuji také mít nějaký soukromý život, proto jsem zvolila stálou práci v uzeninách, kde je jasně dané, jaký budu mít příjem,“ vysvětlila Gottová.

Dominice ale silně vadí, že ji lidé chodí do obchodu okukovat. „Prosím všechny, nejsem hudební ani filmová hvězda, která potřebuje vyprodávat sály! Já mám jasně dáno, kolik vydělám. Nemám výplatu podle toho, kolik lidí si na mě koupí lístek. Prosím všechny o pochopení a klid na práci. Snažím se normálně uživit, tak mi to prosím umožněte,“ požádala.

VIDEO: Šárka Rezková o Dominice Gottové: Lituji, že jsme jí pomohli!

Video
Video se připravuje ...

Šárka Rezková o Dominice Gottové: Lituji, že jsme jí pomohli! Luboš Procházka, Lukáš Červený

Fotogalerie
152 fotografií