Do domu Elvisova vnuka byla přivolána policie kolem půl sedmé ráno s tím, že majitel neodpovídá. Na místě však bylo nalezeno už jen bezvládné tělo, koroner Benjamina prohlásil na místě za mrtvého. Nejpravděpodobnější příčinou smrti byla střelná rána, která byla mířena do horní poloviny těla, uvádí s odvoláním  na policejní zdroj americká média.

„Je absolutně zdrcená, její slzy jsou neutěšitelné, je na dně, ale snaží se zůstat silná pro své dvě 11letá dvojčata a nejstarší dceru Riley. Svého syna zbožňovala, byl láskou jejího života,“ řekl manažer Lisy Marie, která Benjamina (a starší Riley – 31) měla s muzikantem Dannym Keoughem, svým prvním manželem. S ním se rozvedla v roce 1994. Jen dvacet dnů po rychlém rozvodu v Dominikánské republice se stejně nečekaně a v utajení provdala za Michaela Jacksona (†50).

S ním se znala od roku 1975, kdy jako sedmiletá vystupovala na jeho koncertech v Las Vegas. Rozvedli se dva roky od sňatku, o němž se spekulovalo, že měl jen odvést pozornost od Jacksonova obvinění ze zneužívání dětí. Lisa Marie Presleyová dokráčela k oltáři ještě dvakrát, jednou s Nicolasem Cagem, poté s kytaristou a režisérem Michaelem Lockwoodem, s ním má dvojčata  Harper Vivienne Ann a Finley Aaron Love.

Byl to ale právě Benjamin, který Lise Marii nejvíce připomínal jejího otce. „Je mu tak hrozně podobný. Každý se s ním chce fotit, je to neuvěřitelná podoba. Občas když se na něj podívám, sotva přemáhám dojetí,“ nechala se v minulosti slyšet dcera krále rokenrolu. Elvis Presley se se svým vnukem nepotkal. Zemřel patnáct let před jeho narozením. Mrtvého ho v koupelně nalezla jeho snoubenka. Ač se spekuluje, že zemřel na předávkování drogami, oficiální příčinou smrti byl infarkt.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flashback!!!

Příspěvek sdílený Lisa Marie Presley (@lisampresley),

Fotogalerie
47 fotografií