Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Novopečená maminka Monika Bagárová o plánování druhého dítěte: Nenápadně prozradila podrobnosti

Novopečená maminka Monika Bagárová o plánování druhého dítěte: Nenápadně prozradila podrobnosti
Zdroj: Monika Bagárová archiv
+ Dalších 11 fotografií
mateřství
Zpěvačka a porotkyně SuperStar 2020 Monika Bagárová (26) si v současné době užívá chvíle rodinné pohody a lásky. Nedávno se svěřila s tím, že mateřství je skutečně nádherná část života, ale zároveň velmi náročná. Se vším jí ovšem pomáhá rodina a hlavně milující partner Makhmud Muradov (30). Před pár dny prozradila, že malé Rumii chystají pořídit sourozence. Kdy to ale bude?

Monika Bagárová (26) prožívá jedno z nejkrásnějších období v životě. Na nějaký čas šla její úspěšně nastartovaná kariéra na druhou kolej a veškerou svoji péči a lásku věnuje roztomilé dceři Rumii. Sama přiznala, že je to občas náročné, ale podporu má v rodině a partnerovi Makhmudovi Muradovi

"Mám teď úplně všechno převrácené," řekla Monika Bagárová redakci eXtra.cz s tím, že na prvním místě je Rumia a pak až všechno ostatní. Ostřílený tvrďák a zápasník MMA Makhmud Muradov si roli otce náramně užívá a při pohledu na svoji dceru byste v něm neohroženého fightera hledali jen stěží.

Když má zpěvačka chvíli času, spojí se se svými věrnými fanoušky a snaží se jim vždy vyjít ve všem vstříc a odpovědět na jejich dotazy. Jeden z nejčastějších byl samozřejmě ten, zda mají v plánu v blízké budoucnosti Rumii pořídit bratříčka nebo sestřičku.

"Určitě. Až nám Ruminka trochu povyroste," neměla problém odpovědět na přímou otázku novopečená maminka. Otázkou ale zůstává, za jak dlouho přijde čas na druhého potomka. Může to být za pár měsíců, ale také za několik let. Jedno je ale jisté. Rumia se sourozence rozhodně dočká.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy