kawasaki_good_times_tour2




Pilníkovo pozdní odpoledne už zítra

Nemáte program na sobotu? Pokud ne, tak vyrazte do Čerčan, kde vypukne freestylové šílenství. Petr Pilník Pilát pořádá už 14. ročník akce Pilníkovo pozdní odpoledne, kde budou létat motorky vzduchem a rozhodně nebudou kolama dolů.

Je fakt, že to bylo s akcí nahnuté a v době, kdy Pilník navštívil náš seriál rozhovorů Na tandemu s Vláďou, nebylo vůbec jasné, jestli se tradiční letní freestylový festival uskuteční. Naštěstí se vše v dobré obrátilo a akce vypukne už zítra 18. 7. 2020 od čtyř hodin odpoledne. A jelikož je freestyle motokros opravdu atraktivní podívanou, nebudou se nudit ani lidé, kteří normálně motorky neberou.

Je sympatické, že Petr Pilník Pilát výtěžek ze vstupného darujeme na přístrojové vybavení nového komplexního rehabilitačního centra do benešovské nemocnice. Mimochodem, Pilník před akcí tak tvrdě trénoval, že si trošku natloukl kokos, ovšem podle jeho slov všechno běží jako na drátkách a všichni se máme na co těšit. Jak už zaznělo, Petr Pilník Pilát navštívil náš seriál rozhovorů Na tandemu s Vláďou a padla tak jistá výzva, kterou brzy dotáhneme do finále.

Podívejte se na rozhovor s Pilníkem.

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Rosička přispěla 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist