V četných tweetech, které jsou nyní smazané, West zmínil pokus jeho manželky a jeho tchyně Kris Jennerové (64) zavřít ho na psychiatrii, druhou jmenovanou obvinil z rasismu a přejmenoval ji na „Kris Jong Un“ a v neposlední řadě přiznal, že se s Kim snaží rozvést od chvíle, kdy se setkala s rapperem Meek Millem (33). Všechna pozornost se následně přesunula k vnadné černovlásce a z očekávání, jak bude reagovat, fanoušci tajili dech.

Kardashianová na svém Instagramu probrala, co se v posledních dnech odehrálo. Především řešila manželův duševní stav a bipolární poruchu, která není žádným tajemstvím. Zpěvák se ale s chorobou odmítá léčit. „Ti, kteří duševním onemocněním nebo kompulzivnímu chování rozumí, vědí, že pokud jedinec není nezletilý, je jeho rodina víceméně bezmocná.“

VIDEO: Kim Kardashianová a Kanye West se proletěli soukromým Jumbo Jetem. Stálo to skoro 5 milionů

Svého manžela označila za brilantního, avšak komplikovaného člověka, jehož slova občas nekorespondují s jeho úmysly. Kim rozumí rozruchu kolem manžela, přece jenom je to veřejně známá osobnost, prosí však veřejnost o pochopení a empatii. Duševní poruchy jsou stigmatizovány a stižení jsou často odsuzováni za své chování, aniž by za něj mohli.

Westovo prohlášení o rozvodu však obloukem přešla a nevyjádřila se k němu. Blízcí ovšem potvrdili, že je to otázka času. Už několik týdnů žijí odděleně a nevidí jiné východisko. „Rozvod řeší dlouho,“ vzkázal serveru People zdroj z jejich okolí.

„Obě strany cítí, že je manželství u konce. Kim se domnívá, že je jediná, kdo může Kanyeho zachránit. Po tom všem, co se tento týden odehrálo, zjistila, že jejich vztah nedokáže zachránit a přijala fakt, že manželství skončilo už před nějakou dobou.“ S rozvodem chce ale počkat, dokud se Kanye nevyhrabe z problémů, aby mu nezpůsobila další bolest.

VIDEO: Dominika zuří: Pro Ivanu byla ostuda, sestra se jí štítila! A za co utratila 24 ,,mega“ Vondráčková

Video
Video se připravuje ...

Dominika zuří: Pro Ivanu byla ostuda, sestra se jí štítila! A za co utratila 24 „mega“ Vondráčková. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
64 fotografií