Závody elektrických SUV Extreme E se představí na Eurosportu

Extreme E je nově vznikající série závodů elektrických SUV. První série závodů se bude konat začátkem roku 2021.

Pojede se v extrémních lokalitách, jako jsou pouště blízkého Východu, ledové pláně na Antarktidě nebo brazilské deštné pralesy. Tříletá dohoda pokrývá přes 50 evropských trhů (Eurosport) a Severní Ameriku (MotorTrend).
foto: Extreme E

Extreme E a společnost Discovery uzavřely rozsáhlé tříleté partnerství, díky němuž mohou miliony fanoušků motoristického sportu v Evropě sledovat od příštího roku živě i on demand (na vyžádání) závody elektrických terénních vozů.

Diváci budou moct sledovat závody i hlavní show na Eurosportu i MotorTrendu živě i on demand, tedy kdykoliv a kdekoliv i s komentáři lokálních expertů.

Prvních pět závodů se bude konat na začátku roku 2021 v těch nejnáročnějších a nejodlehlejších lokalitách, které jsou negativně ovlivňovány klimatickými změnami nebo činností člověka.

Tato jedinečná série závodů si klade za cíl zvýšit povědomí o otázkách ochrany životního prostředí a inspirovat diváky k tomu uvědomit si, jaký na něj mají vliv.

Ali Russell, marketingový ředitel Extreme E, řekl: „Je to skvělá zpráva, že se společnost Discovery připojila k rozšiřující se síti našich vysílacích partnerů. Díky rozsáhlému portfoliu kanálů je značka Discovery známá po celém světě a pomůže nám představit závody Extreme E globálnímu publiku. Momentálně tvrdě pracujeme na přípravě první sezony závodů. Mezi naše klíčové pilíře patří životní prostředí, rovnost a elektrifikace. Extreme E je inovativní série zahrnující virtuální realitu, rozšířenou realitu, 3D, pokrokové využití kamery, hlasování fanoušků a závodníky natáčející svou jízdu. Hra se potká s realitou v těch nejextrémnějších koutech na zemi.“

Trojan Paillot, viceprezident pro akvizice práv na Eurosportu, dodává: „Pro partnerství s Extreme E využijeme naše globální portfolio značek, kanálů a produktů napříč společností Discovery k tomu, abychom představili tuto jedinečnou událost divákům z celého světa. Máme bohaté zkušenosti s vysíláním světově nejzajímavějších motoristických událostí včetně ABB FIA Formule E nebo prvního světového šampionátu elektrických vozidel PURE ETCR. Jsme přesvědčeni, že Extreme E umíme přivést na miliony obrazovek a vybudovat tak nadšené komunity fanoušků po celém světě.“

tisková zpráva

Napsat komentář