Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nicki Minaj (41) oznámila minulý týden těhotenství rozkošnými snímky na Instagramu. Rapperka čeká první dítě s manželem Kennethem Pettym, za nějž se provdala loni na podzim. Jako řada nastávajících tatínků, chce i Petty být u porodu, to mu ale nemusí vyjít.

Dvanáctkrát trestaný Petty je totiž v podmínce a má zákaz cestování a domácí vězení s povolenými vycházkami pouze v určitých hodinách. Právě omezení pohybu by mu mohlo zkomplikovat cestu do porodnice. Petty tak v dokumentech, které zveřejnil Hollywood Life, požádal soudce, aby mu zmírnil podmínky trestu, aby mohl být s Nicki u porodu.

Pettyho zatkli v březnu letošního roku poté, co se s rapperkou přestěhoval do Kalifornie a opomenul se zaregistrovat jako sexuální deviant. Registrovaný je ve státě New York, kde žil předtím, Kalifornie ovšem v těchto případech vyžaduje zvláštní registraci, a to nejpozději do pěti dnů po přistěhování. Petty pobýval s Nicki v Kalifornii už od července loňského roku.

Jedním z mnoha zločinů, za které skončil ve vězení, byl v roce 1994 pokus o znásilnění 16leté dívky. Odseděl si necelé čtyři roky ve vězení a po propuštění musel být registrován jako sexuální deviant. Mimo jiné seděl i za vraždu prvního stupně.

Nicki a Kenneth zveřejnili vztah koncem roku 2018. O rok později rapperka oznámila, že se vdala. Následně ukončila kariéru s tím, že se hodlá věnovat rodině.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám