Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Monika Bagárová promluvila otevřeně o šestinedělí: Máme režim. Pláč vystřídal úsměv

Monika Bagárová s dcerkou.
Zdroj: Se souhlasem Moniky Bagárové
+ Dalších 17 fotografií
mateřství
Čerstvá maminka Monika Bagárová (26) se na Instagramu svěřila, jak prožívala své první šestinedělí. I přes náročné období se však se svou novorozenou dcerkou Rumiou směje na každém kroku. Na sociálních sítích se dočkala také milých lichotek a podpory. Rozkošná holčička se však podle většiny lidí podobá spíše svému tatínkovi.

Pláč, nejistota a strach. Tak popisuje Monika Bagárová (26) své šestinedělí s roztomilou dcerou Rumiou. "Šestinedělí za námi, to byla ale fuška," napsala novopečená maminka k fotografii se svou dcerou. Po slzách už však není ani známky a obě se usmívají od ucha k uchu. "Už se známe. Nedostatek spánku už mě nebrání, dokonce už nejsem ani tak unavená. Pomalu a jistě si zvykám. Máme režim," přiznala zpěvačka. Ta se na svou čerstvě narozenou holčičku těšila po celou dobu svého těhotenství a mateřství si užívá plnými doušky.

"Není nic, co bychom my ženy přece nezvládly. Vždy jsem věděla, že nejdůležitější v životě je zdraví. Teď u Ruminky si to uvědomuji ještě mnohem víc," myslí si Monika. Dočkala se také povzbuzujících komentářů. Mnoho lidí kromě Moničiny krásy vychválilo i rozkošnou Rumiu. "Moc vám to sluší. Ruminka je kouzelná a krásně vysmátá," napsala jedna ze sledujících. Zároveň ale někteří podotkli, že je spíše podobná svému otci Makhmudovi Muradovi "Devět měsíců malou nosíte a nakonec je celý tatínek," prohlásila další z řady komentujících.

Usměvavé děvčátko porodila Monika Bagárová mezi dvěma posledními díly pěvecké soutěže SuperStar. Tam zabírala čestné místo mezi porotci, jako je Pavol Habera (58), Leoš Mareš (44), Patricie Pagáčová a Marián Čekovský. Finále si však nemohla nechat ujít a s dcerou v náručí se zúčastnila alespoň v elektronické podobě.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy