Hlavní obsah

Ronaldova superkára snů! Jak vypadá a co umí vůz za 240 milionů?

Praha

Před pár dny oslavil s Juventusem Turín italský titul a do své sbírky mistrovských vavřínů z anglické a španělské ligy tak přidal další cenný zářez. Kromě toho si hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo přišel za uplynulou sezonu na sumičku dosahující téměř 800 milionů korun. A portugalská ikona dobře ví, že peníze se zvlášť v době koronavirové musejí točit. Výsledkem bude další motorový miláček v garáži CR7 - Bugatti Centodieci. Cena? Bezmála čtvrt miliardy korun!

Foto: Sport.cz

Cristiano Rolaldo se může těšit na vůz snů

Článek

Co byste si koupili za 240 milionů? Luxusní resort na Floridě nebo byste peníze raději investovali do výhodných fondů? Cristiano Ronaldo má jasno. Do své sbírky vybraných vozů si brzy zařadí ten nejcennější kousek - Bugatti Centodieci.

A že se jedná i opravdu mimořádný vůz, dokazuje fakt, že planetu bude brázdit jen deset těchto exemplářů. Samozřejmě, každé ze zmiňovaných deseti superaut bude jiné, speciálně upravené podle přání svých majitelů. Pětatřicetiletá superstar si však na nový a rozhodně nejdražší přírůstek bude muset počkat, vůz mu bude podle informací italských médií dodán do konce roku.

Pokud by fanoušky zajímalo, jaká "děla" odpočívají v garážích hvězdy Juventusu, tak zde najdou hned osm vozů Ferrari, několik modelů značky Rolls Royces, BMW a řadu dalších.

Nový Ronaldův přírůstek Bugatti Centodieci byl vyroben k 110. výročí založení firmy a všech unikátních deset kousků už má své majitele.

Motor snů

A na co se Ronaldo vlastně může těšit? Kromě nejluxusnějšího interiéru, který je samozřejmostí, si bude moci vyzkoušet motor, který z nuly na 100 kilometrů v hodině zrychlí za 2,4 sekundy, na 300 kilometrů v hodině pak za 6,1 sekundy. Maximální rychlost Bugatti je pak omezena na 400 kilometrů za hodinu. Vůz se pyšní 8 litrovým motorem a 1600 koňskými silami.

A samozřejmě se slavný CR7 nespokojí jen s nadupanými stroji na čtyřech kolech. Unavenému tělu po náročné sezoně dává odpočinout na nedávno pořízené jachtě v ceně zhruba 155 milionů korun.

K dispozici zde Ronaldova rodina má pět osobních kajut, šest koupelen, dvě relaxační místnosti, rozsáhlý obývající pokoj, jídelnu a luxusně vybavenou kuchyň.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články