zdroj: Microsoft

Legendární série Battletoads dostane za pár týdnů pokračování

4. 8. 2020 15:55 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Pokud jste v devadesátých letech minulého století platili za ostřílené hráče, pravděpodobně vám neunikla existence žánrového mixu Battletoads. Bojovka spojená s platformingem a závoděním si našla cestu k srdcím mnohých hráčů, aby je následně na dlouhých 26 let opustila. Ale díky studiu Dlala a vypomáhajícím původním vývojářům z Rare se bojové žáby vrací!

Jejich nové dobrodružství se jmenuje jednoduše Battletoads a obsahuje ten samý mix žánrů v nové, ale hold vzdávající grafice. Samozřejmostí je humorný příběh vyprávěný s pomocí plně nadabovaných předělových filmečků.

Takže se budete smát, mlátit spojence Temné královny hlava nehlava, ve frenetickém tempu se snažit neudělat chybu při skákání z plošiny na plošinu, občas budete chtít vyhrát a jindy přijít na kloub hádance. To vše buď sami, nebo s dalšími dvěma kamarády v gaučovém koopu.

Nové Battletoads se vrátí na naše obrazovky již 20. srpna a můžete po nich skočit na počítačích a Xboxu One. Na obou platformách vám ale postačí mít předplacený Game Pass.

Nejnovější články