V novém Humble Bundlu je celá série Arma, DayZ, Original War a další hry od Bohemky
zdroj: Humble Bundle

V novém Humble Bundlu je celá série Arma, DayZ, Original War a další hry od Bohemky

5. 8. 2020 9:47 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Není to první bundle dedikovaný hrám českého vydavatelství Bohemia Interactive, ale dost možná nebyly předchozí akce tak nabité. Nejnovější bundle je rozdělený do poměrně nestandardních čtyř úrovní, z nichž už ta nejlevnější nabízí velkou porci kvalitní zábavy.

Za 22 korun si svou Steam knihovničku obohatíte o Arma X: Anniversary Edition, tedy balíček her Arma 2 s datadisky, Arma: Cold War Assault a Arma: Gold Edition. Přidejte si k tomu dvě hardcore simulace Take On Mars a Take On Helicopters, povedenou letitou adventuru Pohádka o Mrazíkovi, Ivanovi a Nastěnce (a hrůzu jménem Carrier Command: Gaea Mission) a máte do Vánoc co dělat.

Na druhé úrovni za 276 korun (či aktuální průměr v době čtení článku) se k výše řečenému přidává Arma 3, dvě výborné klasiky Original War a UFO: Afterlight a DLC pro Ylands. Za 467 korun si akorát rozšíříte třetí Armu o dodatky Apex, Jets, Tac-Ops Mission Pack a Marksmen a na samotném vrcholu za 679 korun sedí DayZ a další DLC pro třetí Armu s názvem Contact.

Jako vždy si můžete sami nastavit, kam vaše peníze poputují. Na výběr je samotný Humble Bundle, můžete je usměrnit do studia Bohemia Interactive, nebo jimi potěšit charity Amerického Červeného kříže a Doktorů bez hranic. Na rozhodnutí, zda do bundlu investovat, máte 13 dní.

Nejnovější články