Policie v Plzni hledá svědky pokusu o znásilnění. Muž vyhrožoval své oběti zbraní

Plzeňská policie pátrá po neznámém muži, který je podezřelý ze znásilnění. Pokusil se o něj údajně 24. července kolem 16.30 na lavičce u lesní turistické pěšiny nedaleko Kamenného rybníka u Kolomazné pece. Své oběti podle policie vyhrožoval střelnou zbraní, není jasné, zda byla skutečná nebo jen atrapa, informovala policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Plzeň Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Plzeňská policie pátrá po neznámém muži, který je podezřelý ze znásilnění.

Plzeňská policie pátrá po neznámém muži, který je podezřelý ze znásilnění. | Foto: Policie ČR | Zdroj: ČTK

Vyhrožovali mi, strkali do mě a řvali, že mě zbijou, když to neudělám, líčí dívka, kterou nutili točit porno

Číst článek

Policisté se nahlášeným případem začali zabývat, k dispozici mají identikit podezřelého muže. Podle popisu je mu mezi 30 až 40 lety, hovořil plynně česky.

Má světlou pleť, plnější postavu, kulatý obličej s vousy upravenými na takzvané mírné strniště. Má krátce střižené zvlněné světlé vlasy uším a měří přibližně 180 centimetrů. Měl dioptrické brýle. Na sobě měl světle šedé triko s krátkým rukávem, plátěné kostkované kraťasy či bermudy ke kolenům a plátěné šedo-černo-bílé tenisky.

Policisté prosí o pomoc při pátrání, zejména další svědkyni události, která se v danou dobu měla pohybovat na místě na kole s dítětem. Na nejbližší obvodní oddělení policie nebo na linku 158 se mají ozvat i další případní svědci nebo lidé, kteří poznají osobu z identikitu.

Policie varuje, pokud někdo muže pozná, aby se ho nepokoušel sám zadržet.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme