Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Relace na svědky dopravní nehody

PLZEŇ-VENKOV - Pomozte dopravním policistům s objasněním všech okolností kolize v dopravě. Policisté předem děkují veřejnosti za případnou spolupráci. 

Dopravní policisté provádí šetření ve věci dopravní nehody ze dne 3. srpna 2020 krátce po osmé hodině večer v obci Vrčeň. Dosud nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem jel po místní komunikaci v obci Vrčeň. V průběhu své jízdy vyjel v obci s vozidlem mimo vozovku místní komunikace a narazil do oplocení a přístřešku jednoho z tamních rodinných domů. V daném přístřešku bylo zaparkováno osobní motorové vozidlo, do kterého nezjištěný řidič svým vozem narazil. V jízdě pokračoval dále po místní komunikaci, přejel do protisměrné části vozovky, kde narazil do okapu dalšího domu. Jeho jízda tím nekončila, řidič ve své jízdě dále pokračoval směrem k obci Sedliště, aniž by s automobilem zastavil a oznámil na Polici ČR.

Policisté tímto žádají případné svědky této události, aby se v případě jakýchkoliv poznatků neváhali obrátit na policisty dopravního inspektorátu Plzeň-venkov, Anglické nábřeží 7, Plzeň (tel.:974 326 111) nebo zavolali na linku 158 a pomohli objasnit okolnosti uvedené kolize a při pátrání po neznámém šoférovi a vozidlu.

Dalším šetřením policisté zjistili poznatky k vozidlu: mohlo by se jednat o jízdní soupravu tahače bílé barvy a návěsu s valníkovou nástavbou s plachtou bílé barvy.

nprap. Veronika Hokrová
5. srpna 2020

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem