Založ si blog

Ohýbanie reality Schutzom a novinármi

Za 20 dní mal Blaha čítanosť (počet lajkov) 5,8 tisíca na status a Matovič 4,2. To je ich priemer.

Blaha ma 1 status denne v priemere ale dlhý, školí voličov o rozkrádaní tejto vlády. Jeho statusy sú denne ako články.

Matovič má priemerne 3 denne, ktoré sú stručné. Neškolí voličov o ničom.

 

Kto z nich má logicky väčšie stádo?

 

A kto z nich viac vyškolené?

 

Komu z nich ľudia naivnejšie veria?

 

 

 

Záver „podľa Schutza“, keby použil vlastný meter:

 

Najväčšie „stádo“ naivných voličov má na Slovensku Smer a konkrétne Blaha. A dennodenne im píše články v podobe statusov, kde si svoje „stádo“ školí, čomu majú veriť a čomu nie, ako majú chápať ktoré kauzy, čo si o nich majú myslieť. 

Ale Schutz nepotrebuje bojovať proti najväčšiemu „stádu“ naivných voličov, nech už by sa nachádzali kdekoľvek, lebo ešte väčšie stádo naivných voličov Smeru mu zrazu nevadí. Jemu a iným progresívnym novinárom vadí výlučne menšie stádo naivných voličov Matoviča, ktorým Matovič nepíše články, nevysvetľuje kauzy, len im posiela fotky.

 

Ktorí voliči budú viac ovplyvňovať politiku na Slovensku?

 

Ale to progresívcom vyhovuje, lebo keby zvrhli túto vládu, tak ich progresívci utvoria koalíciu so Smerom a potom už vôbec nebude vadiť, aké početné a naivné stádo mali. Hlavne, že progresívci budú vo vláde.

 

 

Hríb si myslí, že novinári sú nekritizovateľní. Sťažuje sa na manipulácie voličov Matovičom, že napríklad, čo tu ja píšem, za to môže Matovič, lebo ja nemôžem mať žiadny názor. Keď budem mať, za to môže Matovič.

 

 

 

Tu končí môj článok.

======================================

 

Dôkazy, že množstvu čitateľov vadia manipulácie novinárov. Nemôžem tu dať všetky, dolu je link na diskusie:

 

 

Shutzove ohybanie reality

 

https://komentare.sme.sk/c/22459988/vyvoleni-a-luzer-matovicov-klinicky-pripad-autentickej-paranoje.html

 

 

z komentárov:

 

„Nie, nie je to blud, akurat ten zoznam by som pozmenil. SME a N preferovali PS/Spolu. Uplne okato a ocividne. Povedal by som az nekriticky. Davali ohromny priestor predstavitelom tychto stran a utocili na vsetky strany, ktore im konkurovali. To je podla mna fakt.

 

Faktom je, ze Matovic nemal ani jedno pozitivne naladene medium. A podla mna aj vdaka tomu tie volby vyhral. Nebolo pren ziaden problem sa situovat do pozicie osamoteneho hrdinu bojujuceho proti vsetkym oligarchom, ktori maju vplyv a to mu vynieslo 25%. Ak niekto Matovica stvoril, potom to boli prave media. A dnesnymi utokmi, ktore uz dosahuju formu fanatizmu mu len nahanaju dalsie hlasy.“

 

 

„Velmi poctivo

som si presiel Schutzove clanky az do januara 2020, aby som mal istotu, ze to co napisem mam podlozene. Mozem konstatovat, ze Schutz priamo neznasa Matovica. Je zaujaty a vobec nie je nestranny. Cely februar strasenie psychopatom Matovicom ako predsedom vlady. Februar zakonceny oslavnym clankom o Beblavom a jeho uzasnom a skvelom napade blokovat parlament. Nech si Schutz vypisuje co chce. Schutz je jasny a darmo bude niekoho urazat, ze sme ako babky demokratky s Meciarovou fotkou nad postelou. Schutz podla mna nosi fotku Trubana v penazenke a obcas ju pobozka. Doma picha spendliky do babky Matovica. Staci si prejst jeho clanky.“

 

 

„Naco citas

teda nejake statusy? Si uvedomte ze sa stazujete na sprostosti a sami uznavate ze su to sprostosti. Ano videl som tlacovky. K buducemu rozpoctu, podnikatelskemu kilecku, vizii co zo zdravotnictvom, navrat z Bruselu a dalsie. Kazdy pozera a sleduje co ho bavi. Teba bavia tlacovky o diplomovkach a statusy na FB. Mna to nezaujima nemam na sprostosti cas.“

 

 

„Len tu na SME bola už kopa článkov o Matovicovych statusoch na FB o ktorých by mnohí ľudia ani netušili lebo Facebook nesledujú. Tie statusy sú určené voličom ako Ficove karafiaty na MDŽ pre jeho voličky a myslím , že sa im prikladá až príliš veľký význam.“

 

 

„Mne kritika Matoviča neprekáža, to čo mi vadí jej dĺžka, intenzita a neférovosť. Matovič dokázal bojovať v opozícii proti nepredstaviteľnej presile 8 rokov, tak je možné, že vydrží útoky novinárov na polovičnej dištancii aj v roli premiéra. Isté to ale nie je. Stále dookola počúvať Matovič hlupák, Matovič klamár, Matovič zlodej, Matovič zákerný, Matovič paranoik to nie sú výroky opozičných Smerákov 1+2, ale médií.

 

 

 

O manipuláciách Hanzelovej píše bloger zo SME a pochybujem, že je volič OĽaNO. Oznamoval, že chce voliť Za ľudí.

 

Otevřený vzkaz slovenským novinářům, cíleně Z. Hanzelové

 

„Hanzelová u Šabaty žádá porovnávat I. Matoviče s českým premiérem a ptá se na FB. Upřímně – mě by už víc zajímalo, nakolik se český premiér usiluje posunout dál ČR a nakolik má šance posunout Slovensko Matovič. Hanzelovou to však nezajímá a hovoří o kritických věcech. Šabata v rozhovoru několikrát vyjadřuje, že si myslí, že slovenské volby dopadly dobře a Slovensko má větší šanci, než Maďarsko, Polsko a Česká republika, doslova: „Jste ve skvělé situaci,“ přičemž Hanzelová se stále snaží posouvat diskusi ke kritice Matoviče.

 

Myslím, že jen slušnost a zdvořilost Šabaty je důvodem, proč ji v rozhovoru neopravil výrazněji. Na konci se Hanzelová zmiňuje o počtu konferencí, které sliboval Matovič a že je asi nestihne. Šabata jí na to řekne, že to je asi „správná cesta“, Hanzelová se se smíchem vrací k tomu, že to nestihne. Šabata, který vůbec neřeší uváděný počet, ale snahu, vysvětluje, že termíny na reformy jsou šibeniční. Hanzelová se ptá, zda to není „slabina“, Šabata jí opatrně vysvětluje, že takto uvažovat je „ideální představa“, kterou je těžké naplnit a nejedná se o triviální úkol. Porovnává s českou vládou, které se reformy zřejmě nepodaří v rozsahu, v jakém je může udělat slovenská vláda. Hanzelová rozhovor ukončuje. Rozhovor dostává nadpis: „Matovičova komunikácia na facebooku počas summitu bola nehodná premiéra“. Ano, Šabata to vyslovil. Pokud však máme vystihnout obsah jeho řeči, měl by nadpis spíš být: „Slovensko má větší šanci, než Maďarsko, Polsko a Česká republika.“

https://scobak.blog.sme.sk/c/541831/otevreny-vzkaz-slovenskym-novinarum-cilene-z-hanzelove.html

 

 

diskusia plná kritických komentárov k manipuláciám:

https://komentare.sme.sk/c/22460408/kto-su-spolupachatelia-plagiatorstva.html

 

„tu zlataninu, co si vyprodukoval, povazujes za „argumenty“? Dovol sa mi zasmiat.
.
Takze este raz a pomaly, aby si aj ty mal sancu – nikde a nikdy som nerozporoval, ze Matovic diplomovku opajcol, nikde a nikdy som nenapisal, ze si nezasluzil od medii dostat zopar poza usi za to, ako sa spraval k Dankovi a ako teraz smiesne obhajuje sam seba. Ci? Pohrabkas sa trochu v minulych prispevkoch a presvedci sa?
.
Uz som to tu raz napisal, ale radsej to zopakujem – jedna vec je fakticky poukazat na Matovicove preslapy a druha vec je chora, patologicka posadnutost hetzjagdkommanda v zlozeni Tkacenko, Balogova et comp., ktori rozputali taku stvanicu, za ktoru by sa nemusel hanbit ziadny bounty hunter z Divokeho zapadu.
.
Matovic musi byt zniceny ZA KAZDU CENU – a kto sa k nam neprida (ako teraz profesor Ciampor, predtym ucitel Rumpli), bude po zasluhe opluty a zniceny.
.
Presne na TOTO som chcel poukazat a presne toto si nepochopil.
.
Nejaky niktos s nickom „baker1“ si dovoli napisat, ze profesor Ciampor unho „skončil ako čestný človek“ a nemusime sa ani dlho zamyslat nad tym, preco niektori simplicitnejsi jedinci takto reaguju. Pretoze besna kampan uspesne posobi na kazdeho, kto je lenivy aspon trochu pohnut rozumom a overovat si fakty.
.
Aj Dag Danis z Aktualit je zrejme – podla tvojej inkonzistentnej „logiky“ – svedok Matovicov, ci ako tomu vy, moralne etalony, hovorite, ked si dovolil napisat toto:
https://www.aktuality.sk/clano…
.
Ze?

 

Nieco si trepkal o ideovych protivnikoch … OK, tak sa na to pozrime blizsie.
.
Maria Benedikovicova – ano, presne ta, ktora poluje na plagiatorov vratane Matovica – uverejnila 29.3.2020 v DennikuN nasledovny clanok:
https://dennikn.sk/1822319/spo…

Spolumajiteľ Penty získal v Bystrici titul za ukradnutú prácu krátko po Dankovi

https://dennikn.sk/1822319/spolumajitel-penty-ziskal-v-bystrici-titul-za-ukradnutu-pracu-kratko-po-dankovi/?ref=tit1

.
Par dni na to o kauze Dospiva pisali vsetky slovenske a ceske denniky, s jedinou vynimkou. V SME o tom nenajdes jedine slovo. Ano, cestna, moralna pani Balogova zrazu stiahla chvost, ked zistila, ze ruka, ktora krmi, by sa asi nemala hryzt. A ked sa ti zda, ze Penta do svojich medii nezasahuje, tak sa pozri sem:
https://www.omediach.com/blog/…
.
Na druhej strane – Penta zrejme vie ocenit lojalnych a a vernych. Vidime. Vidime, ze redakcia SME su ti pravi, ktori su ako jedini opravneni kvakat cosi o moralke. To urcite!
.
O kauzach Grohlig a Klus (usvedceni plagiatori) sa sice sem-tam cosi mihlo, ale v porovnani s kadenciou clankov o Matovicovi ide o prd vo vesmire.
.
Ci – snad si sa docital v SME nieco o tom, ako Truban (podla jeho vlastnych slov) opisoval a podvadzal na skole, ceza ktoru (podla vlastnych slov) ledva presiel s odretymi usami? Jaj aha, Truban nie je predseda vlady, ze. Zabudol som, ze toto je ten podstatny faktor, ktory z neho – na rozdiel od Matovica – robi cestneho cloveka.
https://dennikn.sk/blog/155685…
.
Matovica a Kollara musime znicit za kazdu cenu, lebo oni si to zasluzia. Nestoja totiz na tej spravnej, nasej, lepsej, progresivnej strane. Grohliga s Klusom trosicka pokarhame, nonono, ale inak dame pokoj – nie su az taki zaujimavi. U Trubana s Dospivom zavrieme obe oci – su to predsa „nasi ludia“.
.
Este raz ti gratulujem k tvojej (ne)schopnosti „argumentovat“.“

 

https://komentare.sme.sk/diskusie/reaction_show.php?id_theme=3692299&page=1&id_reaction=28498002&action=show_reply_form#28498002

 

 

 

.

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5519119x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie