zdroj: Vlastní

LongPlay - hrajeme Mafia: The City of Lost Heaven, díl 2.

7. 8. 2020 14:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Start našeho LongPlaye minulý pátek sice mírně zpozdily technické problémy, ty se nám ale naštěstí podařilo vyřešit a Pavel se Šárkou se v roli taxikáře Tommyho Angela mohli vydat do ulic Lost Heaven. První Mafii si spolu s vámi, našimi věrnými diváky, chtějí osvěžit primárně kvůli zářijovému remaku od Hangaru 13. Původní verze od Illusion Softworks nicméně stále zraje jako víno, k čemuž významnou měrou přispívá také legendární český dabing.

Šárka s Pavlem dnes mají před sebou pasáž, se kterou ve své době spousta hráčů strávila podstatnou část mládí a nakonec si ji nechala splnit některým z talentovanějších kamarádů, kteří si za svou službu nezřídka účtovali pořádnou porci z kapesného neumětelů. Ano, čeká nás závod.

Zajede ho Pavel na první pokus? Na chlapa jako on je spoleh, nebude to jednoduchý, ale nic jinýho nám nezbývá. Pravidla jsou jednoznačná, jede se na 5 kol a musíme dojet první, abychom vyhráli. Předtím ještě upravíme vozidlo toho drzouna, aby šlo všechno jako na drátkách, takže uvidíme. Snažení naší moderátorské dvojice můžete sledovat na YouTube od 15:00.

 

GamesPlay hrajeme na počítačích LYNX Grunex Super UltraGamer+ 2019.

Nejnovější články