Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice v SuperStar neskončil na prvních příčkách, ale jako první představil svoje autorské dílko. Zpěvák Jan Fanta, jehož můžeme vídat i v pražských muzikálových divadlech, nenechává nic náhodě a dělá vše pro to, aby se na něj nezapomnělo jako na řadu dalších účastníků pěveckých soutěží, po nichž zbylo tak akorát ticho po pěšině.

"O tom, že bych se do SuperStar přihlásil, jsem přemýšlel dlouho, ale už stárnu, bude mi pětadvacet, tak už bylo na čase.  Bylo to pro mě velmi náročné, ale zároveň mi to přineslo velkou zkušenost a zocelení. Napadlo mě, že mi to může nějakým způsobem v kariéře pomoct, ale je hrozně důležité po té soutěži nezlenivět, naopak se zaktivizovat a začít tvořit," myslí si.

Právě kvůli tomu co nejdřív představil svůj debutový singl Jeden den, ke kterému natočil i videoklip. "Věřím, že je to jenom začátek. S hudebním producentem Lukášem Janotou už pracujeme na další věci, kterou bychom mezi lidi chtěli pustit koncem letošního léta. Jde o velkou taneční věc," prozradil.

Nestěžuje si ani na to, že by neměl kde vystupovat. "Zpíval jsem na charitativním koncertě, mám i soukromé akce jako svatby a narozeniny. Do toho hraju i v divadle. Můžete mě vidět na letní scéně Studia DVA na Vyšehradě ve Starcích na chmelu. Hraju Vénu, jednoho ze dvou kamarádů největšího sígra Honzy," zve na představení Honza.

Reklama

Další články

Načítám