Založ si blog

Trump mení svoj názor na Čínu!

5. augusta 2020 Trump vysvetlil svoju zmenu mysle v politike k Číne. Väčšina čitateľov si pripomína, že Americký prezident Donald Trump začiatkom svojho predsedníctva nadviazal vynikajúci pracovný vzťah s čínskym prezidentom Xi Jinpingom, vymieňal si štátne návštevy a pravidelne sa o ňom odvolával ako na ‚môjho priateľa‘. 

Dokonca aj v prvých týždňoch pandémie COVID-19 Trump ocenil rozhodujúce opatrenia Číny na zadržiavanie a ich úžasnú schopnosť postaviť celé nemocnice do niekoľkých týždňov. V rozhovore pre Lou Dobbs v televízii Fox TV včera už Trump vysvetlil, že jeho myslenie sa zmenilo kvôli zodpovednosti Číny za COVID-19!

Zúfalstvo politikov Česka v Európskej Únii!

18.04.2024

Európski politici, podpredsedníčka Európskej komisie V. Jourová, predseda vlády Českej republiky Petr Fiala koncom minulého mesiaca tvrdili, že Rusko podplatilo európskych politikov, aby šírili dezinformácie a tiež zasahovali do nadchádzajúcich júnových volieb, „Škandál s ruským vplyvom otriasa EÚ,“ kričal z 30. marca titulok Politico. Je pravda, že vplyv ruských [...]

Protest proti gruzínskemu parlamentu 

17.04.2024

Pokus zopakovať v Gruzínsku to, čo sa stalo Ukrajine v roku 2014, je v plnom prúde. Demonštranti dnes zaútočili na políciu v snahe zaútočiť na parlament a zákonodarcu! V zákonodarnom zbore, násilne udrel do tváre opozičný poslanec. Lenže vodcu parlamentnej väčšiny Mamuku Mdinaradzeho napadol šéf strany „Občania“ Aleko Elisashvili.

J. Biden – zmobilizujme G7 proti Iránu!

16.04.2024

USA prezident Biden uviedol, že práve hovoril s izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom, že zvolá svojich kolegov vedúcich predstaviteľov G7, aby koordinovali jednotnú diplomatickú reakciu na drzý útok Iránu!

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,294
Celková čítanosť: 3325471x
Priemerná čítanosť článkov: 2570x

Autor blogu

Kategórie