8. srpna 2020 • 09:12

Experti mají jasno: Barcelona a Bayern postoupí do čtvrtfinále Ligy mistrů

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Favoritům se bude dařit, Barcelona s Bayern Mnichov proklouznou mezi osmičku elitních celků Ligy mistrů. Katalánský gigant i mnichovský velkoklub jsou velkými favority před sobotním duely Champions League. „Barcelona doma nezaváhá, věří jí 98 procent tipérů a sází se v kurzu 1,65:1. Výhru Bayernu má na tiketech zhruba o pět procent méně sázkařů. Kurz je vypsaný 1,38:1,“ prozrazuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.



Barcelona má velkou motivaci. V nejvyšší španělské soutěži prohrála boj o titul s Realem Madrid. Velký rival je už ze hry venku, Messi a spol tak mohou případným triumfem dát náplast na bolest z La Ligy.

„Lákavý je kurz na postup Barcelony 1,30:1. Naopak Neapoli tipéři nevěří, že by v Barceloně uhrála remízu je vypsán kurz 4,19:1 a na výhru dokonce 5.13:1. Na tikety si ale tyto tipy dalo jen jedno procento lidí,“ konstatuje Světlíková. Hitem je naopak sázka, že v utkání padnou nejméně dvě branky v kurzu 1,21:1.

Bayern na rozdíl od Barcy získal bundesligový titul a podle bookmakerů Chance zvládne i duel s Chelsea. „Výhru londýnského týmu berou sázkaři nejspíš něco jako zázrak, věří jé jen dvě procenta sázkařů. Kurz je přitom lákavý, sázet na Chelsea lze v kurzu 7,93:1. Remíza je pak nabízena v kurzu 5,32:1,“ říká tisková mluvčí Chance.

„I tady se dá očekávat, že budou padat góly. Tutovkou je, že padnou nejméně dvě branky, v kurzu 1,14:1, že padnou nejméně tři branky je pak vypsáno v kurzu 1,44:1. Obě příležitosti patří mezi nejsázenější,“ dodává Světlíková.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud