Založ si blog

Spojme sa a vyhráme všetci 26. diel

Môžeme predbehnúť o 50 rokov myslenie všetkých politikov EU a zaistiť dôstojný život občanom. Možno si poviete, že je to utopia. Kto z vás túži po miliónoch? Kto z vás túži po bohatstve a majetku? Kto z vás túži po vojne na území, kde vyrastajú vaše deti ? Kto teda váha a neprizná sa , že nerozumie? Kto sa chce viac dozvedieť a opýtať alebo vzdelávať sa, aby sa vedel pýtať?

Problém občanov je strach, ale zároveň aj závisť. Ak vidíme my ako občania, okolo seba, že niekto neúmerne rýchlo bohatne a zároveň odhalené trestné činy daných boháčov sú neriešiteľné alebo ,, vždy sa z toho vyzujú“, dáva ľuďom pocit bezmocnosti a vnucuje im dojem strachu, ale zároveň aj závisť. Na Slovensku ľudia za 30 rokov ,,demokracie“ rozmýšľajú takto: ,, ak môže iný, chcem aj ja“! Ale môžem aj ja?

Práve preto je potrebné občanom vysvetliť, ako sa dajú všetci zločinci a ich zločinecké siete pochytať a pozatvárať do väzby, ale aj do 48 hodín odsúdiť a potom ešte súdiť jednotlivo za všetky napáchané trestné činy, o ktorých si mysleli, že im ich nikto nedokáže a že ich vplyv ich ochráni!

Už zatkli na základe zatykača pána Matoviča ?

video:

 

https://plus7dni.pluska.sk/kauzy/americki-milionari?fbclid=IwAR2NSu7ubu9MV-DgAwRvgZwhl3GBjQ_wDACScdLNiU7qV_bc0TP8Shaji-U

 

Mečiarov syn má v Spojených štátoch impérium s nehnuteľnosťami. Nitky vedú až k financovaniu Elektry

Spojme sa a vyhráme všetci 20. diel

video:

video:

Video:

video:

Pred uradom vlády

Uverejnil používateľ Igor Jurečka Streda 5. augusta 2020

video:

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10219822325201987&id=1035589593&sfnsn=mo&d=n&vh=i

video:

prostá žena vie viac ako vyšetrované orgány ?

 

video: je úplne dole 

( Čo ak bol utajený svedok ,, režisérom“ celého prípadu s Kuciakom a premyslene vie , ako odpovedať, aby chránil ,,veľké ryby“ , ktoré obetujú slabších jedincov skorumpovaného systému ,,našej“ demokracie ? )

 

Práve preto je potrebné , aby voľby do parlamentu boli pre občanov o poctivosti a o odborných , čestných ľuďoch na kandidátke!

Pridáme video o tom ako sa to dá a ako ukázať občanom, aby bez pouličných tribúnových pokrikoch, sa zamerať na poctivú prípravu slobodných volieb.

K čomu je dobre sa stretávať na pódiách  a nechať sa manipulovať rôznymi heslami, ktoré chcú rečníci z tribún, aby ich národ pred tribúnov pokrikoval v davovom tóne? Kto je z vás tak poctivý, uvedomelý, že viete dopredu určiť cieľ takejto manipulačnej davovej psychózy?

Chcete potichučky legálne pozbierať poctivých občanov a stretnúť sa na tajnom stretnutí s ľuďmi, ktorí sa netaja a vedia zabezpečiť všetkým bezpečnú ochranu a poctivú zmenu degradovaného postkomunisticko – socialisticko -skorumpovaného demokratizovaného systému na Novú spoločnosť na slušnej, odbornej a poctivej úrovni na morálnych , ale prísnych základoch, ktoré sú s mocou ľudí a kontrolou ľudí, pre ľudí ?

Voľby do parlamentu 2020 bol konšpiračný podvod proti nespokojným občanom !

Video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Štvrtok 1. augusta 2019

A tu je to video, ktoré Vás aj vyzýva , pridajte sa a neseďte doma alebo po krčmách s mediálnymi informáciami , ktoré Vás manipulujú, ale staňte sa súčasťou potrebnej zmeny !!!!

Prečo Pavol Paška neprezradil . . .

(video: )

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Nedeľa 9. augusta 2020

 

ioup.riesenia@gmail.com

https://www.facebook.com/jozef.chlebik.79/

https://www.mobbing-bossing.eu/inpage/nazov/

 

https://cz24.news/byvaly-sudca-ustavneho-sudu-judr-jan-drgonec-povinnym-ockovanim-je-protiustavne-a-moze-niekomu-sposobit-skodu-na-cely-zivot/?fbclid=IwAR2qCH0B4w8Ntr84tJzJP3Y4jtjb6IYRbOxq2Lp3XOvdG-Lg-QdMIHkLLj8

Spojme sa a vyhráme všetci 22. diel

Spojme sa a vyhráme všetci 23. diel

Spojme sa a vyhráme všetci 25. diel

Kto z blogerov sa chce pridať ?

video:

 

tu je :

( Čo ak bol utajený svedok ,, režisérom“ celého prípadu s Kuciakom a premyslene vie , ako odpovedať, aby chránil ,,veľké ryby“ , ktoré obetujú slabších jedincov skorumpovaného systému ,,našej“ demokracie ? )

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50, aktualizované: 15:34

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.