Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Samuel (†15) a Leo (†16) se utopili v Sázavě: Bolestná slova maminky a vzkaz záchranářům

Autor: VaB - 
10. srpna 2020
14:07

Čtyřdenní pátrání po Samuelovi a Leovi (†15 a †16) u Soběšína dopadlo nejtragičtěji, jak mohlo. Šli si zaplavat, už se ale nedostali zpět do tábora. Policie našla jejich těla nedaleko místa, kde skočili do vody. Zdrcená maminka Samuela poslala synkovi smutný vzkaz.

V noci ze středy na čtvrtek bylo na policii ohlášeno zmizení dvou chlapců v Soběšíně u řeky Sázavy. Na mole u řeky ale policie našla už jen jejich věci. Rozjelo se velké pátrání, do kterého se zapojila policie společně s potápěči i vrtulník s termovizí. 

Čtyři dny intenzivně prohledávali koryto řeky Sázavy. Nakonec se jim Samuela a Lea podařilo vypátrat, bohužel mrtvé. „Oba mladíci byli bohužel bez známek života. Jejich těla byla nalezena přibližně půl kilometru od tábora. O nálezu jsme již vyrozuměli rodiče," řekla Blesku policejní mluvčí Michaela Richterová.

Jsem na tebe pyšná!

Tragická zpráva zasáhla hlavně matku Samuela Lenku! Ta dokonce informovala, že chlapce našli mrtvé, za to se ale omluvila s tím, že jí policie řekla, aby myslela na to nejhorší.

Nakonec se ty nejhorší zprávy, na které ji nejspíš policie připravovala, dostavily. „Zlatíčko moje, ani nevíš, jak nám budeš chybět. Miluji tě strašně moc. Chtěla bych tě znovu obejmout a říct ti, jak jsem na TEBE pyšná,“ napsala na facebooku. 

Později zarmoucená žena poděkovala všem, kteří se účastnili pátrací akce. „S bolestí v srdci bych chtěla všem poděkovat za velkou snahu při hledání mého syna a jeho nejlepšího kamaráda. Velké díky patří kamarádům, potápěčům, hasičům, dobrovolníkům SAR TEAM a paní Poručík Dlouhé za velkou ochotu a snahu při pátrání po Samkovi a Leovi," napsala žena. 

 

lunatic ( 10. srpna 2020 23:28 )

... teď ještě,pro pořádek fakturu za pátrání

vencakurnaa ( 10. srpna 2020 18:48 )

Matka je KOSOČVEREC !

vencakurnaa ( 10. srpna 2020 18:32 )

JSOU...nenapíši ani Bohužel ale ani Bohudík.....prostě JSOU a staré České rčení praví ? - Kdo chce Kam ???....nebo Kdo s čím Zachází také ---------

vencakurnaa ( 10. srpna 2020 18:28 )

protože Rodič a hlavně Matka / pokud jim UBOHÉ České Soudy svěřují děti ? - mají především vědět KDE mají své Vlastní děti na které jsou Nuceni jejich OTCI - hlavně PLATIT !!! a to že tráví hodiny na FB a seznamkách - bych ji přičetl že by z KRIMINÁLU - Matky ROKU které místo výchovy drží MOBIL v Ruce a vlastní dítě je Nezajímá

vencakurnaa ( 10. srpna 2020 18:18 )

nemel SR@ČKY - peETO !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání