I když kuchařská soutěž MasterChef už mířila do finále, tak vysílání přerušila pandemie koronaviru a fanoušci amatérských kuchtíků stále neznají vítěze. Kdo to bude, už finalisté ví, ale podepsali smlouvu, že nesmí prozradit, kdo je vítěz, jinak je čeká statisícová pokuta. 

Zatím se všichni drží a užívají si léta. Půvabná Viki, která před časem překvapila svou proměnou, jelikož je o dost štíhlejší než v předtočeném pořadu, nemohla chybět ani na svatbě své nejlepší kamarádky z gymplu. 

Moc jsem si včerejší svatbu užila a možná i trochu více jako většina svatebních hostů, protože to byla přesně před 6 lety moje maličkost, kdo seznámil (a vlastně i dal dohromady) moji kamarádku s jejím partnerem, nyní již manželem,“ pochlubila se Viktorie Hrazdílková, kterou na veselku doprovodil její přítel Radim Lipovčan. 

VIDEO: Hubená Viki z MasterChefa šokovala v show kily navíc: Mohl za to drsný rozchod! 

Video
Video se připravuje ...

Hubená Viki z MasterChefa šokovala v show kily navíc: Mohl za to drsný rozchod! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Máma mě pověřila úkolem, ať jí vyfotím svatební kytici, já ji nejen vyfotila, ale dokonce ji i chytla,“ dodala se smíchem Viki a přidala několik zamilovaných fotek se svým partnerem. Těžko říct, jestli si uvědomovala, že podle známé tradice teď bude další veselka právě ta její... Tak teď už jen zásnuby a může se plánovat svatba. 

VIDEO: Radek Kašpárek v MasterChef Česko: Vy jste z toho udělal totální masakr!

Video
Video se připravuje ...

Radek Kašpárek v MasterChef Česko: Vy jste z toho udělal totální masakr! TV Nova

Fotogalerie
28 fotografií