Andrea Pomeje má za sebou už nejedno sexy focení ve spodním prádle (dokonce i bez něj) pro pánský magazín, a tak jí nahota nedělá vůbec problém. Loni na podzim šla navíc kráska na reoperaci prsou, po porodu dcery Anny už prý totiž ňadra nebyla tak pevná. 

Druhá operace po sedmi letech byla nutná nejen z estetického hlediska, ale především ze zdravotního. Dýdžejka vlivem špatné pooperační rekonvalescence měla silikony nepřirozeně ztvrdlé a jeden dokonce úplně otočený! Teď už si ale užívá nová krásná prsa a často se jimi chlubí. 

VIDEO: Andrea Pomeje ukázala prsa a zadek! Tahle kočka stojí za to!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje ukázala prsa a zadek! Tahle kočka stojí za to! Thomas Kruchina, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz

Jooo, je to průhledný! Nechtělo se mi to zamazávat! Beztak už to všichni znáte z Playboye,“ okomentovala Andrea snímek z koupelny, na kterém má průsvitné rudé prádlo, takže podprsenka odhaluje i bradavky. 

Zatímco její sledující šílí blahem, přítel Petr Plaček už tak nadšený nebyl: „Andreo! Nemůžeš sem dávat takovou fotku,“ napsal Petr. „Vy mu to věříte, joo? Tsss, každá fotka musí projít schválením!“ odpálkovala hodně rychle svého miláčka, s nímž 10. srpna oslavila výročí – dva roky vztahu. 

VIDEO: Andrea Pomeje o rozchodu se svalovcem: Musím k psychologovi! Takhle to dál nejde

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje o rozchodu se svalovcem: Musím k psychologovi! Takhle to dál nejde. Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
44 fotografií